четвер, 23 лютого 2017 р.

Віце-мер Понепалюк Т.П. ретельно і старанно продовжує свою підривну антиукраїнську діяльність!

ШОК!! В Подільську вчителі в школах збирають в батьків дівчаток молодших класів гроші на подарунки хлопчикам на свято 23 лютого, день Радянської армії.

Тобто, вчителі примушують дітей святкувати це радянське свято. Тобто, виховують підростаюче покоління українців на радянських традиціях, примушують вшановувати радянські символи.

Відповідальним за подібні дії є, безумовно, віце-мер, що курує гуманітарну сферу, Тетяна Понепалюк. Без її згоди чи прямої вказівки подібні речі відбутися не могли!

Що нам і підвердили директори шкіл.

Таким чином, віце-меру Тетяні Понепалюк можно з гарантією інкримінувати порушення закону про декомунізацію і сепаратизм.

До того ж вона ще й очолює місцевий БПП, президентська партія яка має втілювати і слідкувати за виконанням цього закону. Сподіваємося, її партійні боси зроблять належний висновок із тієї лінії що проводить ТП.

Редакція ж "Хуйового Подільська" він себе додасть, що це не перше порушення цього закону з боку ТП, не перший прояв сепаратизму і любові до радянських ідолів з тих пір, як вона перебуває на державній посаді. Так що подібне її рішення цілком закономірне.


Від Котовських Партизанів: по декомунізації: зірвала вшанування пам'яті Євгена Чикаленка в топоніміці міста, виступає проти вшанування видатного земляка, головним по патріотичному вихованню зробила комуняку і антиукраїнця Бацуру, усі заходи проводить тільки разом з ним, головним по підлітковому вихованню зробила відомого підараса Таранюка (пропаганда содомії!), зробила підараса Таранюка обличчям комунального телебачення, вшановує окупантів, нічого, крім бла-бла-бла, не зробила для тих, хто воював на "передку" на війні.

В той час коли найкращі сини України воюють на Сході з кацапським агресором, Понепалючка примушує їхніх дітей святкувати свята, що є"скрєпними" для кацапії! Тут, у тилу, втягуючи наших дітей у "русскій мір"!

https://www.facebook.com/severodessatooday/

Немає коментарів:

Дописати коментар