пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Прорив ЛГБТ в Подільську! Поки патріоти гинуть на Сході, геї жирують у Подільську. З подачі місцевої влади

Котовським Партизанам сумно і страшно за подільських дітей!

                                            ШОК!!!



Подільські діти намагаються наслідувати манерам і поведінці геїв-підарів!


Усе це наслідок таємної домовленності між Тетяною Понепалюк і всесвітньою організацією ЛГБТ! По захопленню влади у Подільську і перетворенню Подільська на форпост ЛГБТ!

ТП неухильно дотримується своїх зобов'язань перед ЛГБТ: вона привела у подільську школу одеських підарів від виглядом журналістів, де ті розпитували 14-літнього хлопчика "чи є у нього друга половинка?" (невідомо чи був це "журналістський" інтерес, чи особистий, але наші діти в небезпеці!)

При цьому Тетяна Понепалюк (ТП) порушила усі закони, які не дозволяють журналістам без дозволу батьків інтерв'ювати неповнолітніх, які не дозволяють використовувати та експлутувавати власність комунальних підприємств (КЕТ) в комерційних цілях стороннім особам (користувалися підари відеоапаратурою КЕТу) без заключення договору.

Тобто, агітацію педерастії у школах Тетяна Степанівна і Ко проводять за рахунок подільських платників податків. Як цього і вимагає від неї ЛГБТ!

ТП не може не знати про сексуальну орієнтацію свого клеврета Тараньки, цей відвертий підар її не приховує! Він співмешканець і коханка найвідомішого одеського підара Кості Леонтьєва.



Ці істоти, після угоди з ЛГБТ, стали ядром політичної команди Тетяни Понепалюк.

До того ці підари - усі сєпари!

Ось Таранька у формі радянського солдата, і це в той час, коли ми воюємо з тоталітарним минулим, яке вторглося на нашу землю у Криму та на Донбасі! А його коханець Леонтьєв паплюжить нашу країну і наш народ, порівнюючи його з бидлом.



                       Усі сєпари - підари, усі підари - сєпари!



І Тетяна Понепалюк вручила майбутнє подільських дітей в руки цих геїв-сепаратистів!

Які, за її пазухою, нахабно жирують у Подільську, допоки найкращі сини України зі зброєю захищають на Сході мир у наших домах!

Немає коментарів:

Дописати коментар