середу, 15 лютого 2017 р.

Вітаємо нашого кумира Тетяну Понепалюк!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вітають від усього свого полум'яного серця Тетяну Понепалюк з Днем Святого Валентина!

Ми горді що живемо в один історичний час з цією видатною особою! Від "мазепинки" до підборів наших берців ми відчуваємо незрівннянну повагу до величного державного мужа Тетяни Понепалюк!


Її наснага, чесність, професіоналізм є єдиною надією для нашого міста Подільськ, щоби вижити в ці буремні часи. Її длань простягнута у майбутнє і веде нас туди прямою дорогою.


Стільки скільки подільчани винні  Тетяні, не винна навіть земля колгоспу.

Її мудрість вражає усіх оточуючих, і, навіть, тих, хто далеко від місця подій, від місця величних звершень, Гераклових подвигів орденоносного віце-мера. Бо широка натура Тетяни ділиться своїми подвигами, своїм досвідом з керівництвом в Києві, Одесі та інших містах та п'ятихатках.

Тетяна слугує прикладом адекватності, вона точно знає потреби людей. На відміну від її ворогів, які не є патріотами.

Поки депутат Осіпов вершить свої чорні справи: будує фельдшесько-акушерські пункти, закуповує медичне обладнання для них, дарує школам комп'ютери, бібліотекам українські книжки, дітям до свят закуповує на тисячі доларів цукерки та іграшки, вставляє пластикові вікна у дитячі садки, організовує свято вшанування якогось Чикаленка, із лекціями, експозиціями, демонстрацією фільмів і принижує посполитих іншим непотрібом, - Тетяна займається патріотичним вихованням, який включає: зліплення із гамна сніговика Поні руками гей-співдружності Одеси, масову депортацію школярів з уроків на показушне свято, де їй вручають грамоту (бо знання подвигів Тетяни більш потрібні дітям, аніж знання з математики!) роздачу дітям на свята статуеток з "Ромки" "Никто не забыт, ничто не забыто!" "Помним! Не простим!", які мерія закупила по баснословним цінам у неї ж (бо ж, звичайно, ці статуетки шести-семирічним дітям подобаються набагато більше, аніж м'які іграшки та солодкі цукерки від Осіпова), оформлює своїх офіціянтів та сторожів видатними бізнесменами, через фірми яких місьвиконком і робить усі свої закупки, на яких відмиває, як через пральні, колосальні шалені суми (Таня просто надає людям роботу!) відмиває колосальні кошти на Будинку Милосердя (старики звикли жити в туберкульозних резерваціях!) втихаря розводить керівництво облради, підсовуючи фількину грамоту про перейменування медучилища (від цього, звісно, подільчани стануть значно менше хворіти!)


Словом, погляньте і відчуйте різницю! Які ганебні підлі люди вороги Тетяни Степанівни, а це усі поспіль, крім неї та її рідні, і яка благочестива й щедра душа Тетяна Степанівна!

Тому в цей день нам нема кого більш і поштиво привітати  в нашому місті, крім ТП! Вона святіша за того самого Валентина! Та навіть папа Римський, як той кінь, поряд із сніговиком-іконою Понею не валявся!

Усі ми маємо вдячно схилити голову перед величчю цієї людської і державної глиби!


І від нас особисте: простіть нас, ТП, ми продалися Осіпову (в першу чергу!), Сіньку, Бубнову, Моляці, Власюк, Драгомарецькому, Таранчуку і усім іншим сорока тисячам негідникам, що населяють наше місто!

Ми завжди мріяли комусь продатися, а тут так підфартило! Бінго, думали ми, хитрі і злостиві!

Але велич ваших діянь і широта вашої душі переконали нас переметнутися на ваш бік!

Прийміть нас під своє крило, облагадєтєльствуйте вашою увагою і тихим мудрим словом.

Ми забудемо, хто такий Чикаленко, та, навіть, хто така рідна матір забудемо! Тільки ви - у нашому серці назавжди і безумовно!


Ми виступимо з ініціативою перерахувати увесь міський бюджет у вашу широку кишеню, бо це сама чесна і проzzора кишеня!

Ми з'їмо усіх, на кого ви вкажете, без перцю і солі! Ці негідники не варті вашої нахмуреної брові чи чергової зморшки!

Ми заснуємо Церкву Золотавого Лексуса, що проповідує скромість у побуті і на державній посаді, і будемо молитися на ікону Пресвятої Верту, з якої будуть надходити нам ваші заповіти!

Ми навчимося у вас самовідреченності, і перестанемо продаватися за гроші! Навіть за великі гроші!

ТП, ваша святість осяяла наше місто і надихає нас на благочестіє і щоденне умілєніє вашими скорботними справами і невимовними чеснотами!

Зі святом, ваше високоблагородіє!


2 коментарі: