пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Представники гей-співдружності будуть вчити хлопців-школярів "дефилированию". Шок у Подільску!

14 лютого місцевий підарас Таранька обійшов усі школи і пропонував учням-хлопцям бути їхнім вчителем "дефилирования". Оскільки в школах ані такої посади, ані такого предмету, як "дефилирование", немає, то, звісно, Таранька пропонує займатися з неповнолітніми хлопцями "дефилированием" приватним чином!

Що це за такий важливий предмет "дефилирование" і чому воно важливе саме хлопчикам, Таранька не пояснив.

Як стало відомо Котовським Партизанам Тетяна Понепалюк (ТП) дала згоду Таранці на подібне вчителювання над неповнолітніми хлопцями-подільчанами.

Цікаво, чи віддасть сама ТП свого неповнолітнього сина в учні підарасу Таранці, по такому важливому для майбутнього чоловіка предмету як "дефилирование"?

Звертаємося до усіх подільчан, які бажають, аби їхніх синів вчили "дефилированию": заяву про вступ у цей майстер-клас заносьте прямо в кабінет першого заступника мера Подільська Тетяни Степанівни Понепалюк (особисто в руки!)

До речі, усі дискотеки у школах теж веде гей Таранька, тож замовляти пісню "Голубая луна" теж треба через резолюцію першого заступника мера Тетяну Понепалюк (ТП)

І головне, для тих, хто думає, що таким чином ми просуваємося в Європу, розчаруємо, місцеві подільські підари - це не Європа, це зашкварна рашка. Так само, як і керівництво нашого міста на чолі з Івановим-Понепалюк.

Ось доказ: совковий лабутентний підорас


Також Котовські Партизани виступають з громадською ініціативою до Подільської міськради: у зв'язку із змінами в редакційній, кадровій та гендерній політиці перейменувати комунальне підприємство телекомпания КЭТ (Котовское Эфирное Телевидение) на телекомпанию ПЭТ (Педерастическое Эфирное Телевидение)

Наша пропозиція обумовлена також і тим, що назва має відповідати сутності і вмісту.

Якщо телекомпанія КЭТ пропагує гомосексуалізм і содомію, якщо обличчями телеканалу (ведучими програм) є підараси (представники гей-співдружності) то керівництву телеканалу, разом з мером і його замом по соціальній політиці, нехуй сором'язливо ховати очі і називатися чужим ім'ям.

Ви пам'ятник собі звели не рукотворний, а рукоблудний...


1 коментар:

  1. Я не можу зрозуміти, хіба немає міцних хлопців, щоб дали йому по мордяці !!! Як можливо дивитися на цю істоту, яка вже з'являється на тв яке інколи дивляться діти...кет то окрема тема.

    ВідповістиВидалити