неділю, 19 лютого 2017 р.

Антиполіцейський авіаносець Толік Конєвмишинський

Улюбленною справою мєнта-перевертня Толіка Конєвмишинського є підставляти і ламати долі і кар'єри своїм колегам. Робить він це через своїх дружбанів-подєльніків із відділу внутрішньої безпеки Управління поліції в Одеській області.

У якості відповідної послуги Конєвмишинський завжди організовує для подєльників статистику, тобто, здає когось із своїх колег, як правило на отриманні хабаря. Те що ламаються людські долі мєнтожера Конєвмишинського не турбує.

Він вперто йде до своєї мети - стати начальником Подільського відділку поліції, ця ідея-фікс настільки затьмарила його розум, що він не рахується із жертвами своїх амбіцій.

Більш того, ця потвора любить демонструвати турботу про підлеглих: сам втопив - сам пожалів, блюзнір!

Таких випадків у біографії Толіка Конєвмишинського безліч, розповімо тільки про три найвідоміші і найяскравіші.

Перший - Ваня Гаца. Ваня - АТОшник, людина, яка користувалася в міліції повагою, він мав свою молоду команду, яка була незаплямована "мусорською" корупцією.

Коли Ваня став в.о начальника відділку поліції, Конєвмишинський одразу відчув небезпеку для своїх планів. Він чудово розумів, що молодого і розумного Ваню він не посуне, що Ваня - це надовго, що Ваня порубає його злочинні схеми. Тож Вані Конєвмишинським був винесений вирок.

Саме Конєвмишинський організував цю провокацію проти Вані і підставив його.

Сам же забезпечив собі алібі. Перед виїздом подєльніки із одеської внутрішньої безпеки відтелефонували Толіку, і Толік гайнув на полювання в одне із сіл району. Наче він тут не причому...

(На війну вбивати своїх братів-сєпарів він йти не хоче, а от вбивати безневинних тварин - тут він герой!)

Після того, як Ваню закрили в ізоляторі, блюзнір-потвора Конєвмишинський почав збирати з хлопців поліцейських гроші на звільнення Вані. Тобто, рядові співробітники заплатили за Толіну підлянку! Він же вигледів для усіх турботливою матусею...

Другий - Богдан Мельник. Богдан відмовився прикривати справи по наркоті, як вимагав від нього Конєвмишинський, Богдан вказав Толіку, що він керує оперативниками і най не лізе у його парафію. І знову ж таки руками одеської внутрішньої безпеки Конєвмишинський його знищив.

Але те, що відбулося ділі - це просто верх цинізму і людожерства! Богдан Мельник працював у Кропивницькому і залетів там за якісь злочини у тюрму. Так от зараз Конєвмишинський примушує тих, хто мав образи на Богдана, та просто інших підлеглих, писати в СБУ заяви на Богдана, про те який він поганий, аби Богдан Мельник, слідство по якому триває, не зміг вийти на волю, а сів у тюрму надовго.

Підла і мстива натура покидька Конєвмишинського ніяк не вгамується, він завжди добиває своїх ворогів та тих, хто йому не подобається.

Третій - Володя Мораренко. Володя наступив на хвіст Толіній темі по наркоті (не з благих намірів, просто вирішив увірвати собі шматочок прибуткового бізнесу), до того ж він відмовлявся закривати справи, що вимагав Конєвмишинський, забесплатно. Знову ж проти Мораренка Конєвшинський організував провокацію, і Мораренко зі слідчих потрапив у карний розшук, а вже там Володю підставили, знову ж таки на хабарі.

Від суда Мораренко відкупився, ала в поліцію він більше не ходок.

Це лише самий кінчик айсбергу злочинів, підстав та підлостей Толіка Конєвмишинського, людини, яка ламає долі своїх колег, викидає їх з поліції, організовує їм відпочинок у тюрмах. А потім ще з насолодою знущається над ними вдаючи з себе турботливу матусю. Підлості Толіка-Ноліка немає меж.

Ця гидота-стукач продовжує вперто йти до своєї мети, для цього він чинить усіляки перешкоди молодим хлопцям, виставляючи їх непрофесіоналами, і підтягує у відділок свої корумповані кадри!

Останньою резонансною подією у цьому ланцюзі стало призначення на посаду в.о керівника слідства Кирила Шоріса. Більш нездарного і корумпованого "мєнта" годі й шукати. Своєю роботою у Саврані він довів, що він не тільки корупціонер, але й сепаратист (школа Толіка Конєвмишинського!) Але він - людина Толіка. Цього достатньо, аби отримати посаду.

Тому зараз усі ресурси Толіка направлені на те, щоби продемострувати який Шоріс класний і фаховий спеціаліст. Два місяця тримати керівництво в цій впевненості. А коли через два місяця Кирилку призначать, усе стане, як треба: відкати нагору, фальсифікація справ на неугодних, закриття справ проти корупціонерів та сепаратистів за долю малую, кришування криміналу та прибуткових нелегальних бізнесів.

Котовські Партизани звертаються до усіх чесних представників поліції: не виконуйте прохання Толіка-Ноліка, не виконуйте злочинних наказів Конєвмишинського, це запросто може виявитися підставою! Зміюка Толік на таке здатен, вже безліч разів він це робив!

Будьте з ним обережними у розмовах - він стукач! Не вірьте жодним його посулам і обіцянкам, як правило - брехня і використання колег у своїх фінансових та кар'єрних схемах! Не приймайте від нього ніяких дарунків - велика вірогідність підстави!

Не вірьте йому - він здає вас усіх службі внутрішньої безпеки, він - іуда, засланий козачок!


Як стало відомо Котовським Партизанам із джерел у Службі внутрішньої безпеки Управління Національної Поліції в Одеській області (є й там чесні хлопці!) зараз метою Толіка Конєвмишинського, мішенню його інтриг і підстав є керівник Подільського відділку поліції Микола Піщанський. Плани по дискредитації поліцейського начальника вже розробляються. Так що невдовзі нам слід чекати гучних викритів!

Що це буде, що буде інкриміновано: хабар, якого ніхто не бачив, підкинута наркота, зброя, списані Івановим комунальні борги відділку, службова невідповідність, конфлікт інтересів, інше корупційне діяння? Ми не знаєм.

Але точно знаємо, що мусор Толік Конєвмишинський здатен на будь-яку підлість, у нього руки в крові своїх побратимів-колег по лікті!

Словом, антиполіцейський авіаносець "Толік Конєвмишинський" продовжує відстріл поліцейських!

5 коментарів:

  1. не человек, тварь.....

    ВідповістиВидалити
  2. Новая песня города Подольска, хит сезона! "Толік лох, толік чмо, толік підар і гімно!

    ВідповістиВидалити
  3. Новая песня города Подольска, хит сезона! "Толік лох, толік чмо, толік підар і гімно!

    ВідповістиВидалити