понеділок, 5 серпня 2024 р.

Ті, хто вбивали нас на Майдані, зараз очолюють правоохоронні органи в українських містах! (ФОТО, ВІДЕО!)

Наша редакція неодноразово публікувала матеріали про проросійські погляди начальника Подільського райуправління поліції Олега Жуковського, його кримінальну та антидержавну діяльність, пропаганду "русского міра", але виявляється за цією падлюкою рахуються не менш злочинні грішки.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/10/blog-post_28.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/01/blog-post_25.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/03/blog-post_18.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/08/blog-post_36.html

А саме: під час Революції Гідності, коли ми, повним складом загону і редакції КП, відстоювали свободу нашого народу на Майдані, ця курва перебувала у лавах злочинців-кривоохоронців режиму Януковича, і розстрілював мітингуючих у Києві.

Вбивати людей цій зловмисній сиротінушці (про це далі буде!) завжди було насолодою, і якби режим януковоща не рухнув, цей кат українського народу зробив би вдалу карьєру (Хоча і зараз, при нинішній владі, завдяки своїм покровителям, від стрибає по карьєрних сходах спритно!)

Наші надійні поінформовані джерела у правоохоронних структурах повідомили нам, що у лютому 2014 року деякі правоохоронці з Одеської області, у тому числі і Олег Жуковський таємним наказом МВС були відкомандировані у Київ, аби знищувати мирне населення на Майдані. Олег Жуковський був залучений до московського спецназу, завезеного в Україну Медведчуком і Шуфричем, який вирізнявся жорстокістю, звірствами і вбивствами мирних демонстрантів. Але навіть москалі були вражені активністю і цинізмом Жучки у вбивствах українців! Вони прозвали Жучку "Слюнявий Рекс".

Наші джерела повідомляють, що Олег Жуковський вихвалявся перед іншими ментами на Антимайдані, що він особисто убив 7-ох людей, двоє із яких - діти.

Невже ті, хто призначали Жуковського на посаду начальника Подільського райуправління поліції не знали цієї сторінки його біографії? Чи вони для нього свої, з тієї ж обойми?

Кат Майдану, ланцюгновий пес режиму Януковича, тепер слідкує за дотриманням закону в Подільському районі? І за це мають гинути наші хлопці на фронті? За Жучок при владі? За злочинний безпредєл цих владних кримінальників відносно жителів на мирній території?

Такої підлості й блюзнірства годі було й чекати. Але це сталося. І ваші руки так само в крові, як і ратиці Олега Жуковського. 

Ну й про сиротинушку. Ще один відомий регіонал і ненависник майдану продовжує займати високу посаду у Балтській громаді, заступником мера Серьйожі Мазура, теж відомого регіонала, рейдера і кримінальника.

Мова про Валерія Желіховського.  

Ось подивіться відео, де Желіховський паплюжить фото Небесної Сотні і викидає світлину у кошик для сміття!


Ось тут про цю подію і наслідки від неї:

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_5.html

Так ось, балтський сиротинушка Оля Жучка (Олег Жуковський) насправді аніякий не сиротинушка, а незаконний позашлюбний син Валерія Желіховського.

Ото сепар і колаборант Валерій Желіховський і виховав у ненависті до України і українського народу сепара і колаборанта Олега Жуковського. І увесь час штовхав обісраного синулю по карьєрних сходах. Вуаля і селяві. Хоча стосовно Жучки варто сказати: нон ля вагіна, нон ля пурпурний легіон!

Чому Жуковський не на фронті? Чому не змиває кров'ю свої гріхи за вбивства людей на Майдані? Чому і хто йому дозволив й надалі тероризувати українців?

Чому не на фронті злочинні менти-перевертні із Подільського райуправління: Каптур, Волкунович, Ренгач, Кирничук, Новіков, Монастирський, Оцебрік?

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/04/blog-post_2.html

Василь Варшавський, який очолював Кодимський відділок поліції, і про якого ми писали і ставили у приклад іншим, пішов у ЗСУ, на фронт! А ці пацюки ховаються! (КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНІ ніколи не помиляються у характеристиці персонажів своїх статей, і приклад Василя, чесного поліцейського, це наявно і яскраво довів! Так само зробив і його попередник, справжній коп, Віталій Мельниченко!)

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/01/blog-post_9.html

Вбивця українців Оля Жучка оточив себе гімном, лакузами, і обісранцями. Вони продовжують тероризувати мешканців Подільського району, як і в часи правління Януковича.

А Іван Васильович Жук цього не бачить і не хоче чути. Він спить солодко і спокійно


23 коментарі:

  1. Козліна йобаний! Не зійдуть тобі з рук вбивства наших побратимів!

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаво, а Бербериха в Жуковського хуй смоктала? Думаю, що так. )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Львові дівчат та жінок з ім'ям Ореста називають Орка. Це символічно. Орка вийшла заміж за орка Бербера. І тепер вони разом ведуть саботажну діяльність проти України у Подільську. Не хай ці плевела здохнуть!

      Видалити
  3. Бербериха пилосос повз пройти не могла! )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А у кого она не сосала хуй? У всех в городе сосала. Только у мужа Беребера не сосет, держит его в черном теле))

      Видалити
    2. Бербериха тепер сосе тільки тим, хто крикне "слава росії". Інакше відмовляє. А Ванькі Берберу завжди відмовляє. Він учора весь вечір бігав по квартирі і волав: слава росії! Але Бербериха йому не відсосала, бо він лох)))

      Видалити
  4. Желіховський зробив свинособаку?)))

    ВідповістиВидалити
  5. Пиздець уроди! Люди чого миїх терпимо! На гілляку!

    ВідповістиВидалити
  6. Мусора козли! Усі! Підораси і боягузи! Кончені! Поховалися по мусарнях, аби їх на війну не забрали! Вбивати цих підорів потрібно гуртом! Мусора не люди!

    ВідповістиВидалити
  7. В усьому винен Ваня Жук. Це він призначив цього урода, аби Жуковський йому у клювику бабло приносив. Коли Андрій Борисович дізнається про це, Вані Жуку буде непереливки.

    ВідповістиВидалити
  8. Жуковський - терорист. Він тероризує мешканців нашої громади. Чому СБУ чи ДБР не розслідують його терористичну діяльність?

    ВідповістиВидалити
  9. Безпомічність центральної та обласної влади навести порядок на місцях не викликає подиву. Натомість вони сюди присилають своїх холуїв, як на жнива. Косити бабло та їм відправляти. Тож добитися чесних розлідувань важко. Така ситуація не тільки в поліції, але і в інших правоохоронних органах.. Чи давно ви бачили, щоби у Подільську когось із чиновників чи правоохоронців посадили? Отож.

    ВідповістиВидалити
  10. Это страшно, когда такие педерасты руководят полицией или городской властью. Они убивали нас на Майдане, а теперь они при власти. Наши дети на войне, защищают родину Украину, а эти педерасты попрятались по ментовках и ТЦК и СП. Так мало им, не сидят тихо, продолжают грабить и унижать народ (((((( Где анонсированый партизанами украинский МОССАД, чтобы отстреливать этих гадов как бешенных собак?! ((((((

    ВідповістиВидалити
  11. Боже, що твориться у нашому місті під час війни... (( І це не вся правда... Правда страшніша...

    ВідповістиВидалити
  12. роздільнянський6 серпня 2024 р. о 19:58

    Всі знають, що усі посади в поліції купуються. І хоча у нас в Роздільній Жуковський кришував наркотрафік з Придністров’я, накопичити гроші аби купити таку посаду у Подільську він не міг. Хто заплатив за Олега такі гроші і навіщо?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну явно не Жук. Жук ці гроші отримав. Хтось із гнилих бізнесюків за Жуковського заплатив. Їх треба розшукати і пред'явити. Коло можливих не таке вже й широке.

      Видалити
  13. Тобто, Жуковський вбивав чужих дітей, а своїх вигодовує на вкрадені у батьків ним вбитих дітей гроші? Нормас? Та він кончений ублюдок, нелюд, скотиняка!!! То хіба він має право на життя? Як і його холуї, що роблять злочини за наказом цього нелюда?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неповний перелік скотиняк, холуїв Жучки: Каптур, Волкунович, Ренгач, Кирничук, Новіков, Монастирський, Оцебрік. І ще, тут пишуть про шлюху Бербериху, а хіба дружини Кирничука і Оцебріка кращі? Так само гуляють, усе місто знає. Мабуть, менти - мазохісти, тільки на шльондрах одружуються.

      Видалити
  14. Риба гниє з голови, з Одеси, з Києва. У тому, що менти влатували такий терору у Подільську винувате керівництво одеської поліції, бо саме вони призначили на посаду цього бандита Жуковського і кришують його безпредел.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 100 процентів! Хоча Жучка виключно підла сучка!

      Видалити
  15. А Партизани знають про дружину поліцая ренгача? Це ж колишня коханка і любов на усе життя Албанського. Покопайте там, Партизани, там досі пристрасті вирують.

    ВідповістиВидалити