вівторок, 2 квітня 2024 р.

Підступні блюзніри менти! Ховаються від війни, як кацапи, за інвалідами та багатодітними

На шпальтах нашого видання вже був опублікований матеріал, як обісралися подільські мусора, коли їм запропонували вступити до спецпідрозділу Нацгвардії "Лють" і піти воювати на фронт!   https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/02/blog-post_8.html

Але безсовістність і безсоромність цих худоб перевершує будь-які моральні норми і елементарну людяність.

Ось що вигадав худоба начпол Оля Жучка і наказав виконувати своїм підлеглим. Вони мають ходити по громадських місцях у районі і агітувати мешканців району піти воювати у спецпідрозділ Нацгвардії "Лють" замість них!




А ці молоді вгодовані "офіцери" Ренгачі, Новікови, Каптури, Волкуновичі, Кирничуки будуть й надалі у тилу сибаритствувати за спинами людей, які ніколи в руках зброю не тримали, але мають захищати сраки цих покидьків! Мирні мешканці тримали і тримають на плаву нашу економіку, сільське господарство, аби ці бєздєльніки продовжували жирувати під час війни. А тепер вони ще мають піти на фронт, у ментівський підрозділ!, замість цих мусорів!

Як тобі таке, Іван Васильович Жук? Де боєприпаси, Жук?! Твої підлеглі плюють тобі на голову, і, замість того аби йти на фронт захищати батьківщину Україну, підсовують тобі селян і інвалідів!

Може штрафбати організувати і відправити їх усіх туди, на чолі з Олею Жуковським? Бо дружина Жучки плаче, розповідає подружкам, що він  повертається додому лише вранці, вщент п’яний, і розказує їй, що він вночі кинув аж 22 палки вокзальним шлюхам. З нього вийде відмінний гранатометник!

Дослідження світових вчених стверджують: "Якщо у особи вуха нижче лінії брів, то ця особа невимовна тупа, практично олігофрен"

Ментів - на фронт! Треба захищати батьківщину! Батьківщина - це не срака Олі Жуковського!

П.С. Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ звертається до волонтерів Подільського району: коли цих ментів-обісранців заженуть на фронт, треба скинутися і відправити їм 20-ти тонний контейнер із памперсами!


4 коментарі:

  1. Козлятина мусорская! Позорники!

    ВідповістиВидалити
  2. 20 тон памперсів малувато буде для цих обісранців)))

    ВідповістиВидалити
  3. Так дуже велелюдні місця) Впіймав двох хлопців з села десь на околиці і примусив їх слухати свої методички( А якась баба з ментовки ще й нафотографувала бідолаг, аби начальству в очі насцяти)

    ВідповістиВидалити
  4. Уроди! Цій йобаній поліції ніхто у суспільстві не довіряє. А на Одещині в першу чергу! Бо вони це заслужили. Бо вони кончені гандони!

    ВідповістиВидалити