пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

У Подільську московський патріархат набирає собі нових вірян!

На сторінці у фейсбуці "Лігво Вінні-Пуха", що належить осередку партії "Єбануті Сектанти" (ЄС), Саша Хвостатий розмістив допис із об’явою:

Начебто, гарна справа, але придивимося уважніше до діяльності цього закладу і його керівництва поза межами учбового процесу.

Наша редакція неодноразово писала, що Подільський Професійний ліцей, завдяки старанням керівництва закладу, є розсадником вірувань РПЦ МП, ідеології "русского міра", пітомником та вишколом для бойовиків заборонених ПР та ОПЗЖ.

Коли у серпні 2016 був понівечений стенд памяті Героїв Небесної Сотні, то за версією нашої редакції це вчинили саме вихованці, учні Подільського Професійного ліцею з подачі депутата від ОПЗЖ Бубнова та його подєльніка колаборанта Ігоря Чорного. https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_84.html

Подільська поліція, як завжди ловила гав, злочинців не знайшла, бо вони здатні тільки кухонні ножі на кримінальні справи перетворювати та руйнувати оселі воїнів-добровольців. Отакі хитровиїбані суки на чолі із сучкою Жучкою! Бо кадрами у поліції Подільська керує сучка Віталіна Каптур!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/23.html

Ідеологію "русского міра", аларм, батьки майбутніх учнів!, розповсюджує у стінах ліцею директор В.С. Новицький, відвертий колаборант і підпільний мультимільйонер. https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/04/blog-post_15.html

Ще під час Майдану Гідності від погрожував студентам ліцею, що якщо хтось поїде на Майдан чи буде підтримувати ідеї Майдану, то Новицький відрахує цих дітей із свого ПТУ. 

Надалі, після перемоги Майдану, колаборант Новицький почав діяти хитріше і цинічніше. Він віддав дітей під опіку депутатів ОПЗЖ. Але головною його диверсією була організація уроків та позакласних навчань попами московського патріархату українських дітей у ліцеї.

У ліцеї запанувало кацапське мракобесіє. Усілякі московські попики, у тому числі і махровий колаборант Георгій Якимов, вкладали у голови підлітків ненависть до України і низькопоклонство перед росією.


         Агент Незабудка (піп МП Жора Якимов) веде антиукраїнську пропаганду серед місцевих

Замість професійних навиків діти отримували "русскіє скрєпи"! Бо більшість професійного обладнання Новицький крав, техніку, що належала ліцею здавав у аренду місцевим баригам, на ті гроші будував собі палац у відомому елітному мікрорайончику і купував преміумні іномарки автівки.

Але головним злочином директора Новицького наша редакція і загін вважають те, що він використовував рабський труд неповнолітніх дітей, учнів ліцею, на об’єктах нерухомості, на обісттях секти РПЦ МП! А саме на подвор’ї Серьоги Грохи (архієпіскопа його величності чорта Алексія).

Кожного понеділка, цілий день!, неповнолітні студенти, як кріпосні!, безкоштовно!, мали тяжко відпрацювати на цих каменоломнях.

Зате пан Новицький був у пошані у Серьйоги Грохи (Алексія) та "русского міра". Йому дозволялося ботінок хазяїна лизнути.

Про статки і антиукраїнську діяльність архієпископа Балтсько-Ананьївського Алексія (Сергія Грохи) читайте отут: https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/12/blog-post_17.html

Також відомо, що церкву московського патріархату у Подільську фінансує в.о. міського голови Олег Свиня Албанський. І хоча сам він є вірянином секти "Батька нашого Люципера", московський патріархат - то близька для люциперівців конфесія.




Тож, подільчани, перетворіть день відритих ртів на день відкритих очей!

Хочете безкоштовно попрацювати на подвірї московського пса Алєксія, то вам туди, у ліцей!

Хочете замість кулінарів, малярів, механізаторів отримати задурених навіженних бойовиків "руского міра" з ваших дітей?

В Україні не вистачає люмпенів? Брехня! Подільський Професійний ліцей поставив виробництво люмпенів на конвейр.

П.С. І у якості бонусу як нагадування:



3 коментарі: