понеділок, 8 квітня 2024 р.

Подільські менти конфіскували партію наркотичної коноплі! (ВІДЕО!)

Слідчий Табакі Кирничук проводить експертизу вилученого товару!

Вчила Кирничука рідна мама: нічого до рота, крім хуя, засовувати не можна. Але Табакі Кирничуку мамин досвід виявився недоречним. Бо він з дитинства мрів бути акробатом. Отак прийняв дозу і вдаються акробатичні кульбіти. Добре, що він стоматологом не мріяв бути, бо мама би зараз шамкала як жаба. І жалкувала, що народила такого дибіла.

Країна потребує героїв, а от такі мами-саботажниці народжують дибілів!

Дурний піп - дурна й його молитва, а дурного мента доза лише дурнішим робить. Хоча куди вже дурнішим можна бути...

4 коментарі:

  1. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Менти завжди кришують наркоту. Як правило кришує начальник поліції. Так завжди було. Непогано би було відповідним органам цю тему у Подільську пробити і наказати оборотнів.

    ВідповістиВидалити
  3. В Ананьєві важкі синтетичні наркотики - солі на потоці. Малолітки дуріють, один зарізав мати та малолітню сестру, а потім згвалтував мертву мати під солями. Другий кинув в Ананьєві дві гранати під солями - дивом без жертв і так далі. Де продається і хто кришує - всі знають, тищенко та менти. Але припиняти це ніхто не буде - бізнес.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тищенко наркоторговець. Але його кришує керівник обласної поліції Іван Жук. Корисно чи ні - невідомо. Це потребує розслідування. Але ситуація є такою,тщо злочинний бізнес під надійним дахом. Можливо, інші спецслужби звернуть на це увагу. У будь-якому разі ці злочини та їх виконавців треба висвітлювати. Кримінальники і мародери не мають жити спокійно

      Видалити