понеділок, 1 квітня 2024 р.

Камо грядєши, Іоанн Несвятий?

Справжнім хітом і мемом мемів стало у Подільському районі оце коротеньке відео:

Раніше на стінах будинків у нашому районі писали: "Путін - хуйло!", а тепер пишуть "Тіщенко підар"!

Як помінялися у людей пріорітети за 2 роки повномасштабної війни!

Народ точно визначає своїх головних ворогів!

Очі відкрилися і усі давно зрозуміли, що внутрішні окупанти небезпечніші за зовнішніх.

Бо підривають нашу обороноздатність ефективніше за кацапів.

                                                                   Бігборд біля ринка у Ананьїві

Але ж чому це кримінальний злочинець Тищенко досі не за гратами?

Бо він має друзів у правоохоронних органах (нагадаєм, що Тищенко - колишній мент-перевертень, мент-вбивця, мент-кат, на пару із своїм дружбаном Віталькою Каптуром).

І Кефір Тищенко анонсував і показав своїх друзів у керівництві обласної поліції.

Ти ба, та невже? Знайоме обличчя! Хіба це не він?

Так, другом і кришевателем Юрія Тищенка у правоохороних органах є І.В.Жук. Принаймні, про свою близьку дружбу і щільне спілкування із Жуком заявляє у глобальній мережі сам Юра Тищенко.

Тищенко каже, що він спільно із І.В.Жуком працює. Але єдина праця Кефіра Тищенка наразі, і за останні 2 роки!, полягає у тому, що він бухає і мародерить. Невже очільник обласної поліції Іван Васильович Жук, як виходить із слів Юріка Тищенка, теж бухає і мародерить?

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_16.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/09/blog-post_17.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/03/blog-post_28.html

Тищенко рекетир, рейдер, мародер, вбивця, пройдисвіт, вор. Невже Іван Васильович Жук, дійсно, його друг, чи Тищенко вчергове збрехав? 

Чому тоді І.В.Жук мовчить з цього приводу? А якщо завтра В.В.путін оголосить І.В.Жука своїм другом, Жук теж промовчить? Звідки і навіщо така інертність? Де громадянська позиція? Де офіцерська честь?

Очільник Одеської обласної поліції Іван Васильович призначив і кришує на посаді начальника Подільського райуправління поліції кримінального злочинця перевертня Олю Жуковського - це був сигнал, дзвіночок, симптом гангрени, що завелася під його очільництвом. Але дружба із Юріком Кефіром (кримінальне погоняло) Тищенком - то вже тенденція, навіть вирок і діагноз одночасно.

Після неодноразових звернень до нього з приводу злочинної діяльності поліцая Олега (Олі) Жуковського ніяких заходів вжито не було. Жуковський продовжує тероризувати мешканців Подільського району, віджимати бізнес, переслідувати волонтерів, які працюють для фронту.

Кефір Тищенко наліпив на номера своєї машини картонку з надписом "ЗСУ" сфотографувався з бійцями коло машини, оголосив у соцмережах на тлі світлини, що він передає цю машину ЗСУ, витребував від бійців на відео слова вдячності собі коханому. Після відключив камеру, попрощався з бійцями, зняв картонку з номерів, і поїхав на начебто подарованій машині додому. Чекати чергових нагород від керівників області і держави.

Йване, скажи нам: хто твій незаперечний друг? І громадскість зробить свої висновки.

Чому серед великої кількості підлеглих тобі поліцейських, ти оточив себе найзлочиннішими?

Ми вже не піднімаємо поки ще тему керівників Захарьївського, Ренійського та деяких інших районів.

Тож керуємося священною книгою Біблією: по плодах їхніх впізнаєте їх!

Гнила груша Оля Жуковський та гнила слива Юра Тищенко - то ваші плоди, Іван Васильович Жук. То ви їх пестите і доглядаєте.

Слава Україні, смерть ворогам!

П.С. Бонусне відео. Ось що люди про ментів зараз, під час страшної для України війни, думають! А Васька слухає, та їсть...



4 коментарі:

  1. Беспредел поліцаїв зашкалює! А на Одещині в першу чергу!!! Риба гниє з голови...

    ВідповістиВидалити
  2. Колоборант Тищенко сьогодні безкарно знишує екологію Ананьєва - економіку та будь- яку демократію він вже знищив.
    На днях по його наказу було спиляно біля 15 ялинок в центрі міста для того, щоб вони не затуляли вигляд будівлі сімʼї Тищенко, де буде розташовано АТБ.
    Перед цим в Ананьєві було спиляно біля 200 вікових верб в центрі міста. Кефір вже купив не тільки поліцію, яка йому прислуговує, а й обласну раду! Для нього та його банди сьогодні законів не існує! https://www.facebook.com/groups/4765028933568184/permalink/25024134063897706/

    ВідповістиВидалити
  3. Обоє рябоє. Якщо підлеглий скоює злочини, його звільняють. Якщо не звільняють, значить, його начальник має частку від кримінальних доходів підлеглого.

    ВідповістиВидалити
  4. Лесенка дураков, по росту стали))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити