вівторок, 16 квітня 2024 р.

Галантерейщик і кардинал - это сила!

Чорт піп Мішка так захолуйствувався, що вже з ратиць свині квіти бере, як дешева шльондра!

Ще недавно він стучав на Янгола Олі Жучці разом з Каптуром, і підбурював Жучку до незаконних дій проти українського воїна-добровольця, письменника і громадського діяча, забувши про рясу і християнську мораль. А тепер вже квіти від Свині отримує. За підлість чи за міньєт?


Кажуть, що скоро у Свині і Чорта народиться плід з рогами і свинячим закарлючим хвостиком. Буде свиночорт, на кшталт свинособак!

Святкування у інвалідному ресторані вже призначено!

Шановні читачі, ви знали, що обидва вгодовані кабани Ростислав і Вадим Албанський, які щовечора бухають у ресторані, що належить їм, (дозволяє ж здоров’ячко!) насправді є інваліди! Стали ними одразу після початку повномасштабної війни! Біднесенькі! Це в 29 і 31 рік! 

А, головне, як? Після початку повномасштабки інвалідність не давали навіть смертельно хворим! А синочки Албанські отримали! Ніхто не бачить корупції?

Тепер зрозуміло чому у випадку із загиблим воїном Албанський відмовився перевозити його тіло для поховання у Подільськ. Він сєпар, йому насрати на загиблих воїнів-подільчан, своїх діітей він від фронту застрахував.

А ви, подільчани-земляки, воюйте і гиньте за ресторани і супермаркети Албанського! Його діти-мажори гуляють у ресторанах, поки ваші діти, чоловіки, батьки, брати гинуть на фронті.

Будемо терпіти й далі? Чим тоді ми відрізняємося від терпіл кацапів?

2 коментарі:

  1. Мішка гроші там отримав і чималенькі, а ви партизани пишети про квіти! Давате вже про гроші Мішки

    ВідповістиВидалити