суботу, 17 грудня 2022 р.

Збирання хмизу для вогнищ Святої Інквізиціїї у Подільському районі! Служба Божа України проти московських самосвятів!

Доблесна Служба Божа України (СБУ) провела обшуки у сатанинської секти самосвятів (МП УПЦ) у стародавньому єврейському містечку Балті, що входить до складу Подільського району.

У наявності виявилося усе: і хлопчики-хористи, і безпаспортні особи дуже схожі на диверсантів, і портрети гундяєва, і листування з ним, і Серьйожа Гроха в  сімейних трусах, зі слідами вазеліна, на голе тіло і напомаженими губами. Єлейний типок.

                                                 Чаепитие Алексия (Серёги Грохи) в Подольське

У єпархіальному управлінні СБУ також виявила парадний портрет патріарха Кирила. 

Крім того, в монастирі знайшли видану в РФ літературу з пропагандою "русского міра", за якою ці самосвяти навчали українських дітей у навчальних закладах та парафіяльних школах Подільського району (на кшталт Подільського ПТУ, сірєчь, Ліцея, відомого завдяки старанням його директора злодюжки Новицького Василя Степановича, як розсадника "русского міра"). https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/04/blog-post_15.html

Зараз у Службі Божій України вирішують, як кваліфікувати знайдені матеріали і двоногих худоб.

Сама ж ситуація у Подільському районі з пропагандистами "русского міра" вкрай небезпечна. Їх у нас як гімна у валізці путіна після наступів ЗСУ.

Безумовно, головний баран на чолі стада баранів це Серьйожа Гроха (Алексий) любитель елітного житла і дорогих автівок.

                       Зареєстрований на Алексия "Лексус". Співзвучно. А воно забобоне!

Крім розкішно і гламурно облаштованого " архиепископского подворья" (від слова "ворьё") за допомогою рабського труда неповнолітніх подільських дітлахів, цей єлейний тип ще у 2018 році, за розслідуванням одеських журналістів, мав розкішні апартаменти в Одесі за адресами на вулицях Маршала Говорова, 1/2 и Сергія Варламова, 20Б.

Воно має міцні зв'язки з рф і неодноразово відвідував москву після 2014 року. Не здивуємося, якщо разом із медведчуком.

Тісні зв'язки між Алексием і Онуфрием не лишилися осторонь нашої уваги. Попереджуємо: +18!

               Чому усі Сергії Олександровичі, які переїздять у Подільськ, такі мудаки і підораси?

Також у балтському монастирі свірєпствуєт любитель хлопчиків архимандріт Дрочинік, перепрошуємо, Андронік. У якого теж пройшли обшуки и хвацькі та спритні божі хлопці знайшли багато цікавого, про що ми повідомимо нашим читачам згодом, коли це не заважатиме слідству і ми ретельно заретушуємо порнографічні елементи на доказових фотографіях.


В Подільську цей гнійний нарив ще пекельніший. Чого тільки вартий піп Вадим Єфанов, який прилюдно на громадському заході, за підтримки тодішнього віце-мера Татьяни Понепалюк-Агєєвої, яка є спонсором мп у нашому місті, виправдовував вбивства людей заради геополітичних інтересів. Тоді він виправдовував вбивства мирного населення Афганістану радянськими окупантами, і це священник!, а зараз виправдовує вбивста мирних українців російськими окупантами! Геополітик хрєнов!

Також посиленно невтомно пропагує "русскій мір" колишній депутат і піп-растрига Саша Кучер. Любитель інцестів і рекетир. https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/01/blog-post_26.html  https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/01/blog-post_64.html  https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/04/blog-post_54.html

Але головним гандоном і агітатором "русского міра" у Подільському районі є, безумовно, Жора (Георгій) Якимов. Який не тільки у своїх "проповєдях" розповідає про "вєлічіє" росії", але й веде активну колаборціоністську роботу у соцмережах, і навіть, одягнувши спідницю під ніком Валерия Павличенко, прославляє себе та інше лайно із мп на чолі з сепаратистом Онуфрієм. Дивна жінка Валерія присутня на кожній службі цього кацапського гандона, і на своїй сторінці розповідає лише про нього і Онуфрія. Спідставні по мерзенності фігури. Сам не подрочиш, ніхто тобі не подрочить.

Ось що ця паскуда Валерия Якимов пропагує, кацапську церкву у камуфляжі російської армії:

Найбільшу партійну підтримку мп упц надає осередок партії "Єбануті Сектанти" (ЄС). Їхній лідер Олег Янчевський є кумом Жори Якимова і навіть хрестив у нього своїх онуків. З амвонів і олтарів церков під час їхніх сатанинських служб у Подільську під час останньої виборчої мерської кампанії звучали заклики голосувати за Олега Янчевського. Зокрема, цим займалися Олександр Мачок і Георгій Якимов.

Також відомі духовними зв'язками із кацапськими батюшками депутати Подільської міськради від фракції "Єбануті Сектанти" Сергій Запорожан і Вероніка Паліту (А Паліту ще й сексуальними!)

Слава Господу нашому Йсусу Христу, що хлопці із Служби Божої України почали проводити контрдиверсійні заходи (це так називається, а могли б назвати "збиранням хмизу для багать Святої Інквізиціїї у Подільському районі"!)

Тож для тих московських підарасів у рясах, що не сядуть у тюрму по завершенні слідства, ми можемо запропонувати перспективу:

Заводи, фабрики і будівництво доріг в Україні чекають вас! Уранові рудники у Жовтих Водах потребують кваліфікованих кадрів: вмієш махати кадилом - навчишся і кайлом!

Можна ще й на ремонт електричних підстанцій піти працювати. Несіть світло людям!

Батюшка рядышком с матушкой - это Андрон и Серёга!

П.С. Із гангреною неможливо домовитися, її треба знищувати, відрізати від здорового організму держави і нації. Мова і про окупаційну армію, і про окупаційну церкву.

П.С.С. Дякуємо хлопцям із Служби Божої України (СБУ)! Гарна була молитва! Пора причащати цих колаборантів!


Немає коментарів:

Дописати коментар