суботу, 3 грудня 2022 р.

Новини Подільщини. Про красивих

1. Такому красивому і легендарному дали пенделя в облраді!

2. Такий красивий пелікан дав хабар красивому кур'єру!

3. Красивий, як Свиня в дощ. Ці ратиці нічого не крали!

Юрочка Кефір Тищенко, легендарний мародер, протеже Міші Шмушковича і Гриші Діденка, пролетів із свистом, як відро між статевих губ портової повії, в Одеській облраді із своїм пацючим бажанням отримати нагороду від Верховної Ради України! Депутати послали Юру Кефіра за "русскім кораблем", мовляв, писком не вийшов у Калашний ряд сідати!

Нагадаємо, що Гриша хотів відзначити Юрочку відзнакою ВР, що дорівнює урядовій відзнаці, і відповідно дає державні пільги і чималеньку надбавку до пенсії. Тобто, мародер Тищенко, який щодня грабує Ананьївську громаду на мільйони гривень, заманув собі ще й підвищену пенсію від держави! А їбло не трісне? - вирішили депутати облради.



Словом, прокатили Кефірчика, як командіровочний проститутку: від готеля до жд вокзала. 

Красивий пелікан Іудушка Паламарчук, згадав передачу "У світі тварин" і вирішив підгодувати домашню тваринку Сашу Таранюка. Дав йому, ні не те що ви подумали!, а недолуго і неохайно замаскованого хабаря.

Куяльницькій громаді під час війни раптом захотілося висвітлення її через пень-колоду роботи у захолустній газетьонці Міши Шмушковича. Ну тобто, покласти 50 тис. гривень у кишеню Саші Таранюка, який і так їхню сраку вилизує до блиску!


Правління цієї громади і так витрачає під час війни неймовірні кошти на квіти і подарунки до кожної нагоди чи дня народження своїх облізлих депутатів, то чому б ще й не корупціонувати красівого Сашу? Дарувати йому квіти якось парафінно, то ж вирішили кинути грошима.

             От більше під час війни нікуди гроші громади витрачати, як на букети для депутатів!

І нахуя під час війни отакі манси? Нахуя піар порепаній селищній раді? Невже не можна було на ті гроші, що витрачають на безчисленні квіти, подарунки і піар купити тепловізори чи термобілизну для воїнів ЗСУ? Суки, хабалки, одним словом.

Кажуть, як тривога так до Бога! Але це у людей. Свині ж біжать по допомогу до засранців. Після дождичку в четвер, умита Свиня, вустами наркомана майтали розповіла, що свої ратиці у фонд "Загальна справа" не запускала, а в усьому винні злодії Музичук, Вакула і Самборський! Які безневинну Свиню підставляють під ніж! А ще Гриша Діденко - дуже погана людина, бо прислав Кисельова, натякуючи на розумову клінічну відсталість Свині Албанського і з метою послати красиву вгодовану Свиню на тюремний пайок, аби схудла. 

Ото ми повірили, що Музичук, Вакула і Самборський можуть щось зробити без благословіння і наказу Свині Албанського, який пхає свого пятака навіть у особисте життя своїх підлеглих. Та не наважаться, зрозумійте сірих і убогих. Вони лише виконавці свинячого розумового пердежа.

Словом, як казала Фая Раневська: краса - страшна сила! А в Подільську ще й злочинна, руки по лікті в крові і сльозах вдів, сиріт і пенсіонерів!

Таких тримати слід лише в резерваціях, і показувати туристам із Африки, за гроші. Бо хто такі оті носороги, гепарди і саблезубі шакали у порівнянні з нашими домашніми тваринками?

                                                 Смерть зовнішнім і внутрішнім окупантам!

Немає коментарів:

Дописати коментар