неділя, 25 грудня 2022 р.

Рагулі-какашки бронзовіють на Подільщині!

Легендарний воїн і люстрований мєнт Юрочка Кефір Тищенко відвідав звільнену Чорнобаївку. Публіка задається питанням: навіщо? В боях за визволення села це опудало участі не брав, кумів там не має. Юра брав участь тільки у віджимів чужих сільськогосподарчих земель, підприємств, бізнесів і дружин.

Не має у нього геополітичних зацікавленостей у відвідуванні села Чорнобаївка, але є медичні. Мало кому відомо, але в Чорнобаївці знаходиться найвідоміший дурдом у Херсонській області. У цій клініці Юру Кефіра раніш лікували, електричним струмом. Тож Юра дуже страждав без медичної допомоги під час окупації Чорнобаївки. І ось, нарешті, він зміг отримати свої уколи!

Також, Юрочка отримує шахрайським чином усілякі грамоти-подяки. Технологія шахрайства проста:  подаються списки у канцелярію, а там або ставлять факсіміле керівника, або він сам не читаючи підписує ці списки. Кефір дає невеличкого хабаря клерку в канцелярії, щоби потрапити у списки, і цього алкаша посвячують в герої і державники. А потім Юрочка хизується перед земляками отим трьохкопієчним здобутком. Тищенко - ти чорт йобаний!

Олег Богданович, теж відомій лауреат усіляких грамот, як відомо, дуже любить свою сім'ю і дбає про неї. Тож Албанський послав комісію міськради у м'ясний корпус базару. Не подобається йому, як там поводяться із свининою. Ну це вже нагадує конфлікт інтересів!

А тут недавно Свині влаштували відеоміст із Гондурасом (місто Тегусигальпа, майбутній побратим села Скорики, Підволочинського району) Свиня хрюкала  гондурасцям про вічну дружбу. Олег Албанський і Хуан Педросо - браття навік! Не те село назвали Гондурасом!

Поряд із Свинею донецький сепар із кримінальної банди Гриші Дідуха співак ротом Льончик Кисельов розкривав, як сом у окулярах, беззвучно рота і поважно роздмухував щоки, як Чикатілло на суді. Цьому Голуму теж грамоту вручити треба! Заслужив бо...

...Як каже наш побратим позивний Козарлюга: краще тріппер, аніж таку грамоту!

Але худобам із подільського району усе у коня корм. Без бомажки вони зовсім какашки

П.С. Грамоти, на відміну від рукописів горять. Ой як горять на священному вогні партизанської Святої Інквізиції. Разом із своїми власниками 

Немає коментарів:

Дописати коментар