вівторок, 6 грудня 2022 р.

Голова Подільської райради Софія Ходюк - зозуля!

Одеська обласна рада прийняла програму допомоги дітям сиротам з постраждалих від війни територій, і в мирному Подільську, о жах!, одразу померла сім'я Ходюків. Ні, померла не від заздрощів, як це буває з ними часто, а офіційно, по документах.

Бо діти Соньки Золотої Ручки Ходюк, хлопчик і ще дівчинка, поїхали до Німечинни саме по цій програмі і живуть там тепер із бабусею за кошт держави Німеччина, яка утримує і навіть платить гроші дітям-сиротам із постражалих від війни територій.

Печалька. Тільки-но Софія і її чоловік за декілька місяців війни офіційно стали мільйонерами, фірма чоловіка голови райради отримує підряди від влади на усі ремонти по району, аж тут така раптова необгрунтована смерть!

Чи обгрунтована? Чи якщо на клітці з поросям написано "лев", не вір своїм очам? Чи ми живемо у місті під назвою "Зомболенд"? Бо контур фізичного тіла "безвременно усопшей" переміщається містом і це нікого не лякає.

От ходить ота зомботумбочка Сонька Золота Ручка Ходюк, але офіційно, по документах вона вже померла!, і підписує мертв'ківськими пальцями-сосиськами наступні махінації по крадіжках гуманітарки. Просто "Жах на вулиці Соборній" якийсь! Чи то Сонька Крюгер, чи то Фредді Ходюк, не розбереш! 

Ви думаєте, вона просто їбанашка? Та де там! Ходючка звичайна нагла порепана хабалка, послідовниця життєвих принципів Мойші Шмушковича: красти допоки не луснеш, красти допоки не репнеш, красти допоки гімно з очей не полізе.

                                І брат колишнього прокурора-переверня Тіори разом з ними!

Бо саме Міша Шмушкович по підробним документам організував своїй підопічній цю шоколадну сінекуру. Міша Шмушкович пестить своїх манкуртів не тільки анально. Міші неважко це зробити, адже його коханка Юлічка Чухало, після арешту славними співробітниками Служби Божої України депутата Дмитра Чапіра, фактично очолює комітет по медицині облради. (Про мільярдні зловживання у цьому комітеті буде окрема публікація! Там волосся дибки встає від їхніх оборуток!)

                                              Абсолютно, абсолютно бєзвоздмєздноє кохання!

Багато питань постає. Так Ходюк нагородили грамотою Верховної ради посмертно? Чи як? Один із героїв оповідання О'Генрі "Пієментські блинчики" казав, що не любить подавати руки покійникам. А ось Гриша Діденко любить. Навіть квіти їм не на могилку приносить, а особисто у руки вручає. Героїчна особистість, навіть сосок не здригнувся!

                                              Кадр із голівудського блокбастера "Байки зі склепу"!

Зозуля це істота, що підкидає своїх дітей у чужі гнізда. Зозуля зневажає і своїх пташенят, і їхніх попечителів. Зозуля вважає себе самою хитровиїбаною на подвір'ї. Вона вважає, що має право жити за кошт громади, що її блядство має фінансуватися за державний кошт.

Мудреці кажуть, що дружина це найдорожча проститутка для тебе. Але це не так. Найдорожча проститутка для кожного з нас це корумпований держчиновник на нашому утриманні.

Питання до київської влади: ця банда, що захопила владу на Одещині тимчасова, чи вони керуватимуть нами і грабуватимуть нас і після Перемоги?

Ми хочемо визначитися: за що ми воюємо, і в якій країні ми живемо?

Це наше право і нагальна необхідність.

Бо воювати за право Ходючки, Шмушковича, Діденка, Паламарчука й надалі безкарно грабувати нас якось не "ноблес обліж".

Тай через шаблю маємо право!

Вони ані Бога, ані ЗСУ не бояться? Їхнє розчарування буде сумним і пекельним


Немає коментарів:

Дописати коментар