четвер, 8 лютого 2024 р.

Подільські мусора - обісрані боягузи! Гірше бабів, і підліші за шакалів! (ВІДЕО)

На одному із українських телеканалів показали сюжет, що кацапські мусора провели обшук у жінки-лікаря, за те що вона підтримала Україну. Жінка жалілася на гармидер, який капапські мусора залишили по собі. Була відеокартинка. Так от, цей гаример навіть близько не може порівнятися із тією руїною, яку залишили після обшуку в українського воїна-добровольця Олександра Ярошенка (друга Янгола) подільські мусора! Висновок: подільські мусора підліші і ганебніші за кацапських мусорів! Хоча й брати з кацапами по розуму, світогляду і менталітету. Про менталітет це ми зкаламбурили.

А тепер про цих "героїв" мусорів, які нещодавно знову, вкотре!, обісралися зі страху по самі вуха!

Хто зображений і що відбувається на оцій світлині?

А відбувається ганьба!

До подільських мусорів приїхали воїни із Нацгвардії та ЗСУ, аби запропонувати цим офіцерам піти на фронт і зі зброєю в руках захищати Україну! Не бабусь із сємками на базарі калашматами-сучками лякати, не вламуватися у квартири мирних громадян, аби потрощити їх, а робити те, за що держава платить їм гроші, і для чого держава їх готувала.

Себто, стати на захист держави, а не свого злочинного бізнеса на крові і нервах людських.

Подільські поліціянти (мусора) у відповідь тільки глузливо посміхалися. Ніхто з них не хотів і не наважився піти на фронт. Ці ухилянти хочуть ловити ухилянтів. Як у тому відомому жарті: головне в результаті пошуків на самих себе не вийти.

Найширше у відповідь на заклик військових йти на фронт зуби продавали перевертні Волкунович та Каптур, а також слідчий-шакал Олег Табакі Кирничук.

І якщо перші двоє то просто навозні черв’яки, які пригрілися в мусарні як в теплому гімні, то холуйонок Табакі Кирничук мотивував і аргументував свою відмову йти на фронт тим, що окрім офіційної роботи в нього є ще й неофіційна! Дуже важлива!

Слідчий поліції Олег Кирничук працює навідником у грабіжників!

Оскількі під час обшука у Олександра Ярошенка (друга Янгола) диваки на літеру "м" у балаклавах представилися співробітниками СБУ, але не назвали своїх імен і не пред’явили посвідчень, а опісля Подільський відділок СБУ став заперечувати, що його співробітники брали участь у обшуку, то ці диваки на літеру "м" у балаклавах були бандитами, яких привів із собою із злочинними намірами шакалятко Табакі Кирничук.

Щоби ці грабіжники роздивилися, що можна у квартирі вкрасти, що де лежить, провели регонсценіровочку на місцевості. І як можна вскрити двері квартири. (Олег Табакі Кирничук навіть провів для них майстер-клас із кувалдою. До речі, Олег Кирничук вважає своїм ідеалом і прикладом для наслідування Євгена Пригожина, за його вміння орудувати кувалдою)

Словом, працює на бандитів "шісткою" шакалятко слідчий Табакі Кирничук, як Вєрка Модістка, "за долю малую". Бо основна частка від усіх злочинів у Подільську і Подільському районі йде до кишені його хазяїну начполу Олі Жуковському.

І якщо проти майна Олександра Ярошенка (друга Янгола) будуть скоєнні будь-які злочини, то першим підозрюваним у цьому має були Табакі Кирничук. Який вже проявив свої злочинні наміри наявно.

Звичайно, і Оля Жуковський теж відмовився захищати батьківщину. Він заявив, що він потомствений сирота, батьків в нього ніколи не було, відповідно і батьківщини немає. Є тільки тепленьке місце у кріслі на посаді начпола у Подільську. Де його сраці тепло, а в окопі його сраці буде холодно, тож він на війну не піде.

Хоча поінформовані джерела нашої редакції повідомляють нам, що Оля Жуковський склав план відправити чесних подільських поліцейських на фронт, а на їхнє місце завезти гастарбайтерів, мусорську гопоту із Роздільної. Тоді його сраці буде ще тепліше. А то один Табакі Кирничук йому дупу вилизує, і нестача ніжності сильно дошкуляє сироті-збоченцю.

Словом, ми побачили не тільки ганебний вищір на Україну та її безпеку цих ницих мусорів, але й їхню боягузливу внутрішню сутність. Ходити по мирному місту у броніках, касках, з автоматами і корчити із себе рембів їм до вподоби, а йти у цьому спорядженні на війну - то зась! Не для того мама цих будячків народжувала!

Гопота є гопота! І що тут ще, шановні читачі, додати?

П.С. Гієни ці мусора, падальщики

Вдогонку:


У Дніпрі знайшли вихід і рішення на саботаж ментів. Може і в Подільську так зробити?

Розформувати Подільський відділок поліції і відправити усіх мусорів у бригаду "Лють", на фронт! Під керівництвом суперпінкертона і звитяжного воїна Олега Івановича Жуковського!

Жуковського, Кирничука, Волкуновича і Каптура призначити саперами. Бо в них нюх собачий. Най розміновують мінні поля перед наступом основних сил, під вогнем окупанта! Вони ж герої, коли вони переслідують журналістів. Тож хай свій героїзм доведуть на мінному полі!

10 коментарів:

  1. Зажрались мусора, в окопах похудеют!

    ВідповістиВидалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Ці шакали жирують і безчинствують під час війни у нашому місті. Це правда. Тому не зайвим би було їх на війну відправити. Щоби вони зрозуміли ціну усьому. Може тоді вони отямляться і стануть нормальними людьми.

    ВідповістиВидалити
  4. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Та вони там обісруться навіть не доїхавши до лінії фронту. ))) Це ж шакальйо!

    ВідповістиВидалити
  6. сбу й поліція трохи зганьбились - фронт їх реабілітує, зробить мужчинами

    ВідповістиВидалити
  7. Жопу цим ублюдкам скіпідаром намазати і пустити вперед на мінні поля. Щоби наші нормальні хлопці повернулися живими. А паскудних ментів не шкода

    ВідповістиВидалити
  8. Бахмут, Авдієвка - не покарання - реабілітація для Подільськогї СБУ та поліції

    ВідповістиВидалити
  9. За таким как Жучка , надо следить. А то он даже на фронте сбежит к своим кацапским братьям слушать вместе Лепса

    ВідповістиВидалити