пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Як т.в.о. мера Подільська мародер Албанський грабує подільчан! (Документи)

З початку повномаштабної війни кацапстану (рф) проти України багато українських мародерів та корупціонерів у владі казково, фантастично збагатилися! Як би це не видавалося дивним, війна - це бізнес не тільки на фронті.

Т.в.о. мера Подільська Олег Албанський до того, як він став депутатом, а потім т.в.о. голови громади, був бізнесменом середньої руки. (Шлях до початкового бізнесу у Свині Албанського теж цікавий, спочатку він вкрав бізнес у родичів, хладокомбінат, потім віджав супермаркет у пані Молдавської). Однак, отримавши державні посади, ставши особою владних повноважень, Албанський і його сім’я стали збагачуватися гігантськими темпами і неймовірними обсягами.

Видання КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово писало, що мародер О.Б.Албанський краде під час війни величезні грошові суми на ремонті доріг, тротуарів, на їжі для дітей, на шкільних бомбосховищах, обкладає бізнесменів податком на буцімто прибирання навколо їхніх магазинів і офісів, повністю монополізував під себе місцеві ринки, відмиває гроші через комунальні підприємства (лікарня, водоканал, теплокомуненерго, чиста громада та решту)

За майже 2 роки повномасштабної війни Албанський, перебуваючи у владі, умудрився побудувати "елітний" ресторан, добудовує новий супермаркет на районі Каштан, викупив меблеву фабрику з її потужною іфраструктурою (склади, залізнична гілка тощо), купив будівлю старого кінотеатру в центрі міста, де має намір побудувати новий супергіпермаркет. Скоро, використовуючи владний ресурс, викупить у місті усе. І ми, мешканці Подільська, навіть платитемо йому за повітря, за те, що дихаємо.

(Помітьте, що "патріот" Свиня Богданович Албанський побудував і будує не гуртожитки для біженців (за офіційними данними 2,5 тис) не реабілітаційні центри для поранених бійців, наших земляків, не ще якісь гуманітарні проекти, а виключно комерційні об’єкти, які приносять прибуток у бездонну кишеню його сім’ї).

Але ж де, власник автопарку елітних автівок, О.Албанський заробив гроші на такі дорогі придбання об’єктів нерухомості і промисловості?

До того, як він посів владну посаду, у нього таких можливостей не було.

Значить, треба придивитися до того, як Албанський використовує свою посаду і владні повноваження  для власного збагачення. Придивимося.

Ось, наприклад: у 2023 році для шкіл та садочків на харчування з місцевого бюджету Подільської міської ради було витрачено більше 14 млн. грн.

І усі тендери на закупівлю харчування (на суму 14 млн. гривень!) виграла ФОП Албанська Олександра Зенов’ївна! Сумно відома дружина т.в.о. голови Подільської громади Олега Богдановича Албанського! Був 21 тендер, і усі 21 виграла Албанська О.З.

Співпадіння? Не думаємо!

Бо, до того як Свиня Албанський не набув владних повноважень, таких блискучих перемог у розпилюванні міського бюджету за ним не спостерігалося!

Тут вже не ознаки корупції, у цій схемі - пряма суцільна корупція.

І мародерство під час війни.

І конфлікт інтересів. Також підсудний.

(Дивно, що усі ці ігрища О.Албанського не помічає його перший заступник, фінансист Олена Валеріївна Музичук. Олена - досвідчений бюрократ, високопрофесійний спеціаліст, довго і плідно, для себе?, працювала при старому режимі, і раптом - така сліпота! Без собаки-поводиря в документах і платіжках розібратися не може! Ніц не бачить! А може в доляхі? А може її впевненість у своїй безкарності грунтується на тому, що міськрада її руками з бюджету виділяє великі грошові суми певним правоохороним органам у місті на підтримку штанів?)

Але повернемося до збагачення сім’ї Свині Албанського за рахунок бюджету громади.

Згідно з 21 підрядами від міськради у 2023 році Леся Албанська захопила поставку усього асортименту продуктів харчування для дітей і комунальників. Нікому з інших постачальників навіть крихти не лишила.

Ось, лише декілька  договорів між відділом освіти, який опікується подільськими діточками, і ФОП Албанська Олександра Зенов’ївна лише за 2023 рік! (У 2022 році було не менше корупційне блядство, але про те ми напишемо у наступній статті)




Вражають грошові урожаї сім’ї Албанських?

Але вже за півтора місяці поточного 2024 року Албанська О.З. отримала підрядів від міськради на суму 5 млн. гривень!

Тільки за півтора місяці цього року вона продала міській лікарні (комунальне підприємство) м’ясних та рибних продуктів на суму 150 тисяч гривень.

Тому не дивно, що Свиня Албанський міняє усіх керівників комунальних підприємств на своїх ставленників. Олександр Вільєвич Жуковський у таких корупційних оборутках участі брати би не став. А от піськороб Літянський Дмитро Сергійович підмахує Албанському, як його клієнтки коханим чоловікам.

На ринку теж сидить насос чи пилесос, який збирає данину з торговців для Свині. Звільнений чесний Петро Мельник, замість нього поставлений Саша Задорожний, чоловік заступника Албанського Люди Задорожної, барижки із супермаркета Албанського. Замість Володимира Кашульського у  Водоканал засунули алкаша, пропойцу майна і просто шматок лайна у моральному обліку схемщика-дерибанщика (за підозрою ще й колаборанта) О. Нігрецкула.

Отож, любі та шановні земляки-подільчани, Свиня Албанський став олігарчиком, вкравши гроші з нашої з вами кишені, роздерибанивши бюджет на користь своєї сім’ї.

До речі, усі тендери на підряди від міськради проходили лише з одним учасником, ФОП Албанська О.З.

Хтось повірить, що у такому достатньо великому і багатому місті як Подільськ не знайшлося бажаючих бізнесменів поторгувати продуктами харчування, постачати їх до шкіл, садочків, комунальних підприємств? Та у нас половина бізнесу працює у сфері харчування і торгівлі продуктами!

Але зась! Свиня Албанський, за допомогою свого вірного пса начпола Олега (Олі) Жуковського, який вже давно на утриманні злочинного т.в.о. мера, залякав усіх конкурентів! Вони навіть не наважилися подати заявку на участь!

А це дозволяє Албанському не понижувати ціни на продукти, які він продає відділу освіти міськради, під керівництвом підсвинка Володі Герострата Самборського, чи комунальним підприємствам, бо гравець на тендері (Албанська О.З) не має конкуренції!

Не свиняча це справа вести конкурентну боротьбу. Свиня робить зачистку території.

Але ж, от халепа!, треба бути толерантнішим, бо Свиня Албанський віддає величезні гроші на хабарі правоохоронцям, аби вони закривали по ньому кримінальні справи.

Тому правоохоронні та фіскальні органи міста у час великого подільського хапка розчуленно милуються корупційними оборутками саграда свиняча фамілья Албанських.

А Лєнка, вихляючи жопою, вже несе їм велику смачну котлету із "елітного" ресторану (чи сейфу на хладокомбінаті?)

П.С. Анекдот: чому жінки завжди додивляютьсяя порнографічні фільми до самого кінця? Вони кожного разу сподіваються, що усе це блядство, врешті-решт, колись усе ж таки закінчиться весіллям.

От і ми сподіваємося, що оце мародерство в Подільську і в усій Україні, врешті-решт, колись закінчиться розстрілами.


6 коментарів:

  1. Ясна річ - корупція та монополія сім'ї Албанських. Школи - то бюджетні установи і їх повинно перевіряти КРУ (не знаю, які зараз критерії - бо давно там не працюю)

    ВідповістиВидалити
  2. А система Prozorro в Подільську працює?

    ВідповістиВидалити
  3. Тут достатньо роботи для багатьох контролюючих органі - Кру, СБУ, при міськраді тех повинна бути ревізійна комісія

    ВідповістиВидалити
  4. подільчани тєрпіли албанського - таке собі самоврядування

    ВідповістиВидалити
  5. стидоба що всіх все устраіваєт

    ВідповістиВидалити
  6. дійсно, що тер-ПІ-ли(((

    ВідповістиВидалити