понеділок, 5 лютого 2024 р.

Прикомандировані у Подільськ СБУшники вчиняють злочини і займаються мародерством! (Торгують особистими данними мешканців!)

Як відомо Служба Безпеки України приймає активну участь у обороні нашої країни на фронті. Внесок бійців СБУ у наші перемоги дуже вагомий.

Але є серед них навіть не трутні, а тилові щури, які у цей час барижать, скоюючи злочини, мародерять, використовуючи службове становище, під час війни. Ця зграя зосередилася у Подільську, у збіговиську прикомадированих, яке очолює сумнозвісний манкурт і покруч Гена Роженко. (Колишній подільчанин, нині одесит)

Коли по всій Україні проводилася акція (СБУ, поліція, Нацгвардія і решта) по виявленню колаборантів, ці паскуди, аби поставити галочку у звіті та отримати медальку, вирішили оголосити головним колоборантом у районі і торговцем зброєю бійця-добровольця Ярошенка Олександра (друга Янгола), який воює за нашу з вами свободу з 2014 року. Олександр Ярошенко також відомий як журналіст-розслідувач, який бореться з корупцією та сепаратизмом на теренах Півночі Одещини. (Можливо, саме провладні подільські корупціонери і оплатили Гені Роженку і Серьйожі Воловському цю ганебну акцію!)

По підробній, сфабрикованій на коліні ухвалі суду перевертні під керівництвом вінничанина Серьйожі Воловського почали вибивати кувалдою двері в квартирі бійця Янгола. Сам педрілкін Серьйожа сховав своє чортяче рило під балаклавою, відмовився представитися і навіть штовхав хазяїна квартири друга Янгола. Під час обшуку Воловський ображав бійця-добровольця. Саме він керував пограмом у квартирі Олександра Ярошенка, і, це важливо!, подалі зрозумієте чому!, вимагав вилучення ноутбука і смартфона, що належали Олександру Ярошенку.

Холуйонок слідчий поліції Олег Кирничук із садистською радістю виконував усі злочинні накази перевертня Воловського. Пояснюючи тим, що їм треба пошукати в інформаційних носіях Янгола його переписку про торгівлю зброєю. Блюзнірство цих підорасів зашкалює. Але далі буде ще страшніше.

Ці мерзотники просто, незаконно!, викачали усю особисту конфиденційну інформанцію із ноутбука та телефона громадянина України Олександра Леонідовича Ярошенка. Потім вичистили його комп’ютер, видаливши усю інформацію (приватну, особисту, конфиденційну!), залишивши її тільки у себе! Знищили усі його акаунти у соцмережах та на інших інформаційних ресурсах. Зіпсували ноутбук і телефон, які тепер потребують ремонту.

Вони думають, що вони тепер найпоінформованіші гниди у Подільську! Ми (редакція КП) не гниди, але з інформацією працювати вміємо і діставати інформацію теж вміємо.

Так ось за наявною у нас інформацією СБУшні перевертні Геннадій Роженко і Сергій Воловський почали торгувати інформацією із комп’ютера і телефона громадянина України, журналіста Олександра Ярошенка!

Тобто, ці мародери незаконним чином, використовуючи службове становище, вкрали особисті конфиденційні, приватні дані громадянина України Олександра Ярошенка, а потім вирішили підзаробити брудних грошенят, продаючи особисту інформацію! Гідні, гідні командировочні СБУ у Подільську! Каліровані мародери!

До чистих рук нашої редакції потрапив уривок листування Олександра Ярошенка (друга Янгола) із невідомою особою. Де ця невідома особа розповідає журналісту Ярошенку, що Гена із Серьйожою пропонують йому купити переписку із пошти журналіста-розлідувача Олександра Ярошенка! Але поки торгуються за гроші! Жаби ненаситні хочуть собі, мабуть, на усе життя заробити! (Боком вилізе!)

А холодна голова і гаряче серце підказують нам що докази злочину цих кривоохоронців треба опублікувати, щоби народ і армія знали, що вони творять за їх спиною.

Ось доказ, скрін із спілкування Янгола із невідомою особою:



Отак окремі співробітники СБУ торгують особистими данними мешканців Подільська, громадян держави Україна!

Доходів від контрабасу, наркотрафіку, рекету, відмазування від кримінального переслідування владних корупціонерів і кришування нелегального бізнесу цим баригам ненажерливим замало!

Скільки статей Кримінального Кодексу України для цих двох перевертнів, Гени і Серьйожі, ви, шановні читачі, ви, український народ, нарахували?!

Отожбо!

Шкода тільки тих відважних хлопців із Служби Божої, які зараз топлять кацапські кораблі, здійснюють диверсійні рейди у тил кацапських загарбників, підривають кацапську інфраструктуру, поки ці манкурти і покручі, Гена і Серьйожа, безчинствують у Подільському районі,тероризують населення на мирній території!

Гена і Серьйожа, з такою ж самою насолодою, як нищили квартиру бійця-добровольця Янгола, посміються над вашими ранами, над вашими відірваними руками і ногами, бо ви для них - дурні, а вони розумні: під час війни вони торгують особистою інформацією громадян України!

Гена і Серьйожа - блюзніри і бариги йобані! Своїми злочинами вони працюють на ворога, на російського окупанта!


16 коментарів:

  1. Вони усііногородні, і поліцаї і сбушники. Наші подільські цього би проти Янгола робити не стали б. Бо місцеві знають, хто він є, патріот і воїн!

    ВідповістиВидалити
  2. Подольск всегда был местом зарабатывания денег для присланых сбушников. Они всегда только за этим сюда приезжали. Ничего удивительного нет в том, что они терроризируют местных чтобы себе бабла нагрести. Их сюда на выпас присылают. Так как то. А мы все заложники у них.

    ВідповістиВидалити
  3. Гена Роженко когось тримає за яйці? Й не відпустить поки не заплатять? Він контрабандист або кришує?

    ВідповістиВидалити
  4. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Ці особи не займаються охороною державної безпеки. Вони заробітчани. Приїхали у Подільськ як вахтовики. Грошенят накаламутити. Вони потім уїдуть, тож їм легко тут у нас беспредел творити! Ландскнехти підлі.

    ВідповістиВидалити
  6. Замість правоохоронців Подільськ наповнюється перевертнями в погонах!!!((((

    ВідповістиВидалити
  7. ганьба правоохоронцям - невже в СБУ порядних людей не залишилось?

    ВідповістиВидалити
  8. На фронт этих Гену с Сережей! Пусть там себя покажут. А лучше сразу в тюрьму.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бо на фронті одразу здадуться в полон?)))

      Видалити
  9. То поліція, маючи переписку Янгола, тепер шантажує людей, які хочуть жити в правовому суспільстві, а не терпіти бєспрєдєл місцевої влади та продажних правоохоронців?

    ВідповістиВидалити
  10. Так Воловський же представляється усім "секретним агентом"! Особливо коли клеїть на жд вокзалі шлюх. Тіпа, я Бонд, Джеймс Бонд))) А ви Партизани узяли і розкрили ганебне прізвище цього супер агента!))) Тепер він змінить прізвище на Коровкін)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ))))))))))))))))))))) Та Воловський просто ПІДАРАС!!! Його тому у Вінниці і не терпіли, раді були здихатися! Послали в Подільськ! А в Подільську нормальні люди, ніхто йому в рот не дає. От воно і біситься!

      Видалити
    2. Да этот Сережа просто гомосятина позорная. Позор украинского народа и СБУ.

      Видалити
    3. Мужчин к себе ночью в номер в гостиннице водит. Протиииивный...

      Видалити
  11. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  12. Гандони. Використані гандони.

    ВідповістиВидалити