середа, 31 липня 2024 р.

Менти-беззаконники! Службові інцести та конфлікти інтересів у мєнтовському збіговиську! (ФОТО)

Те, що подільські менти з подачі Олі Жуковського стали боягузами, рекетирами і засранцями вже стало притчею во язицех у Подільську. Нічого, їм ще жити у цьому місті і отримувати порції "любові" від земляків за усе набезпридєльнічане.

Але вони ще й збоченці та порушують службові норми і закони. Вони нехтують не тільки людським ставленням до місцевих мешканців і держави Україна, але й до власних професійних корпоративних правил. Словом, це банда, збіговисько нелюдів.

І найкалірованіший злодюжка з них - порепаний нач кадрів Віталька Каптур.

Оце ананьївське убожество сидить у одному кабінеті із своєю "колишньою" дружиною Надюхою. Яка очолює патрульку і має сидіти у будівлі за 4 кілометри від свого покинутого развєдьонца, там де їй належить, серед своїх підлеглих, а не на колінях у "колишнього" чоловіка. 

Натомість вони щодня влаштовують у робочому кабінеті у обідню перерву гастрономічні піри. Ніяк не нажеруться чортенята! Віталька, та в тебе вже живіт нижче колін висить! Чи єдиний спортивний норматив, який ти здаєш це вилизування сраки Жуковського на швидкість?

Розлучення у них дивне, тобто, абсолютно фальшиве. Вони живуть разом в одній хаті, ведуть спільне господарство, сплять в одному ліжку, але рахуються чомусь розлученими, аби сидіти в одному кабінеті. 

Також аби Віталька-Педалька, як нач кадрів, міг виписувати своїй "колишній" величезні премії щоразу!

Ну чистий службовий інцест! Не можна родичам в одному кабінеті сидіти, і премії одне одному виписувати!

Звичайно, наявний конфлікт інтересів, але сліпе цуценя Оля Жуковський цих злочинів не помічає. Чому? Бо Каптур виграв чемпіонат відділку по вилизуванню сраки начпола Жуковського. Олюшці, який сам вилизує сраку своїм хазяям, це приємно, і він зараховує це Вітальці Каптуру у заслугу!

Отак в Подільському райуправлінні поліції рахують показники роботи!

Тож проти Вітальки Каптура і Надюхи Каптур не відкривається ніяких службових та кримінальних розслідувань (мінімум за наявність і створення конфлікту інтересів) Хоча інші правоохоронні органи завели кримінальні провадження по Віталіку-Педаліку. Ганьба Подільське райуправління поліції ще чекає.

Про інші більш важкі злочини безпредєльщика В.Каптура наша редакція вже подала заяви в ДБР, тож поки що про них розповідати не будемо. Вже по результатах розслідувань поінформуємо наших читачів.

Жучка неймовірно тупий і не розуміє, як його Віталька Капюшон кожен раз підставляє. З умислом. Але нам, прогресивному людству, тільки в радість, коли пацюки одне одного пожирають.

Усі попередні керівники Подільської поліції називали Вітальку Каптура не інакше як "підорасом". Можливо, малися на увазі його стосунки з Бодькою Ренгачем, карлою з Вінничини.

Єдиний, хто не відгукувався погано про злодія Каптура то Юрочка Кефір Тищенко. Його кореш і подєльнік по кримінальним злочинам.   https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html  Дезертир який втік з бригади ТРО, коли бригаду із Одеси вирішили відправити на фронт. І чому Віталька Каптур не на фронті?

А тому, що в нього важливе завдання від Юрочки Тищенка, про яке ми розповімо докладніше.

На рекетира, мародера, рейдера, бандита і убивцю Юрія Тищенка вже заведено різними правоохоронними органами стільки кримінальних справ, що алкоголіку Кефіру ані за які гроші не зістрибнути!

Тож Юрочка розуміє, що ніякі виборні посади його від кримінального переслідування і покарання не врятують. Вихід один: повертатися у ментовку! Бо там Тищенко усі лазівки знає!

І посаду собі вже Юрочка підшукав: начальник Подільського райуправління поліції. Мітить на ту посаду, яку зараз обіймає Жуковський. (Може в рамках цього Юрочкіного ІПСО кореш Каптур і підставляє кожного разу Жуковського?)

Ну не йти ж такому високоповажному пану працювати опером, або патрульним. Юра давно на цю посаду мітив, і ось на ній опинився тупенький, якого сковирнути Юрочці здається легким. Потрібна лише допомога лазутчика у ворожому стані.

І Кефір Тищенко доручив цю справу Віталькі Каптуру.

І Віталька справляється. Бо немає йому рівних у підлостях і підставах.

Гидко і бридко описувати усе, що відбувається у Подільському райуправлінні поліції.

Але нічого, на некрологах їхніх відпочинемо душею

Слава Україні! Смерть внутрішнім окупантам і перевертням!



26 коментарів:

  1. Це вже кінець цивілізації, коли керують такі голубі збоченці, ворюги та корупціонери як ананьївський тищенко- кефір. Вони і з Подільська зроблять Північну Корею, як зробили з Ананьєва,..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та вже майже, стараннями Жуковського! А Тищенко то зовсім біда буде!!!

      Видалити
  2. Каптур мерзавец и преступник! Дутен пуле, Каптур!

    ВідповістиВидалити
  3. Какие отвратительные рожи! Неудивительно, что они злодеи. В Подольське в ментовке все такие или есть нормальные?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є там нормальні хлопці і дівчата. Але зараз вони пригноблені Жучкою. Жучка рідкісний покидьок. Але хай негативну карму своїм дітям примножує. Це вибір тупенького.

      Видалити
  4. Каптур кончений. На яких тільки посадах він у ментовках не бував. Звідусіль його виганяли з ганьбою. Але оскільки Жуковський сам бездарь, то йому такі дебіли як Каптур дуже зручні.

    ВідповістиВидалити
  5. Скотиняки кончені. І він і його дружина. Обох треба звільняти і під суд!

    ВідповістиВидалити
  6. Каптур хуйло! Падаль смердящая!

    ВідповістиВидалити
  7. А ручку то свою Виталий к хую Вани тянет))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. второй чесний мент1 серпня 2024 р. о 10:07

      А Надюха не ревнует?)

      Видалити
    2. Волосики Ване то повырывает, глазики то повыцарапывает.)

      Видалити
  8. Пожирателі мертвечини! Йобані падальщики!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Поліцаї гнусні, тварини і скотиняки! Це не люди!(

      Видалити
    2. Грабіжники бабусь на базарі! Що торгують семками чи одежино! Цим холуям не соромно місцевих бабусь грабувати і бити! Будьте прокляті, погань!

      Видалити
  9. Начальник - Жучка, підлеглі - Моськи )))

    ВідповістиВидалити
  10. Тищенко вже завіз гроші в Одесу за цю посаду. Так що скоро Жуковському дадуть копняка під сраку і піде він в Роздільну опером чи дільничим. У Юри міцні звязки в Одесі. Та й Жук не дуже вдоволений Жуковським, який його постійно підставляє через свою дурість і жадібність.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ух ти, влада міняється? ) Треба будьодовку перевдягати, одягати мазепинку? )

      Видалити
  11. Хлопці, а чого нічого немає про Бербериху? Вона що вже хуї сосати перестала? Вона ж зірка нашого міста, звєзда міньєта!

    ВідповістиВидалити
  12. Каптур пойдет на фронт? Да оно сцыкло! Под юбку у Надьки спрячется, и будет оттуда квакать, что ему на войну нельзя. Червяк скользкий.

    ВідповістиВидалити
  13. Албанський не боїться стояти поряд з Каптуром? Може Каптур не тільки овець і кіз але й свиней їбе? З нього станеться )))

    ВідповістиВидалити
  14. Каптур довбойоб і мразота. Гімно смердюче. Кончена скотиняка. Дуже яскраво характеризує сучасну МВС!

    ВідповістиВидалити
  15. Риба гниє з голови. За усі безчинства Каптура відповідають Жуковський і Жук. Саме з їхньої подачі це чмо творить злочини.

    ВідповістиВидалити
  16. А партизани знають про дружину ренгача, це ж велике кохання албанського

    ВідповістиВидалити
  17. А Партизани знають про поліцая дружину ренгача? Це ж колишня коханка і любов на усе життя Албанського. Покопайте там, Партизани, там досі пристрасті вирують. Боді й лишилося Каптура трахати.

    ВідповістиВидалити