середа, 24 липня 2024 р.

Епіграфи стають долею і предтечею для епітафій владних Мурок на Одещині

"Мурка в чем же дело? Что ты не имела?

Разве не хватало барахла?

Что тебя заставило снюхаться с легавыми?

И пойти работать в Губчека?"

Яків Давидов "Мурка"

От по цій траєкторії зараз розгортаються події на Одещині. В площині перепітій доль владних фінансисток.

Ну тих, які схематознічають на міських бюджетах. Тобто, жінок, які смокчуть, замість належного, міський бюджет.

Віце-мера Світлану Бедрегу, яка очолювала департамент фінансів одеської мерії, звільнив Генандій Труханов. (Гєна Капітан, ну майже як Капітан Гуйван, жлоб, який видає себе за спонсора КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, тільки масштабом дрібніший)

Бедрегу називали "бояринею фінансів" і авторкою усіх схем дерибану бюджету міста Одеси. Вона вигадувала і зреалізовувала схеми дерибану для  усіх правителів Одеси. Тож була незамінною, поки за неї не взялося славетне НАБУ. (Радимо усім шановним читачам КП підписуватися на сторінки у соціальних мережах і ютуб НАБУ!)

І тоді "незамінна", аби не сісти надовго в тюрму на баланду, пішла на угоду зі слідством, і здала усі схеми і тих, хто на них і яким чином отримував мільярдні незаконні прибутки. (Ми тут, зауважте на подальше, акцентуємо вашу увагу на слові "мільярдні", це важливо в контексті теми публікації, і зіграє ключову роль у долі деяких можновладців із Одеської області, а саме Подільського району!)

Посаду Бедрега за співробітництво з органами, звичайно, одразу втратила, але життя на волі, хоч і на вічному гачку!, зберегла. І поки ще уникла долі Мурки із відомої пісні.

Тож переходимо до долі Мурки. Долі поки ще не визначеної, подільської фінансистки, теж очолює фінансовий відділ мерії, але міста Подільська, Мурки Єлени Музичук.

Статейка КК 255 ч.3 (створення та участь в злочинній організації, отримання неправомірної вигоди) та статейка 368 КК, які предявили Бедрезі, цілком підходить Мурці Єлєні Музичук.

Музичучка, до речі, знайома з Бедрегою. Можливо, вона її учениця. Відмінниця. Злочинного промислу.

Усі дерибани бюджету міста Подільська, а врешті і Подільської громади придумані і зреалізовані "бухгалтером на довєрії" Єлєною Музичук. Вона вірно служить кожному правителю, і краде з бюджету більше, аніж кожен правитель.

А також Лєнка придумала схему як убезпечити своє воровство від розслідувань правоохоронців. (Схема дешева, але поки ще діє. Підкреслюємо: поки ще! НАБУ ще не зайшло на її обістя)

Мурка Музичук приватним чином (в глухом пєрєулкє!) але як представник міської влади підходила до керівників правоохоронних структур міста і пропонувала їхнім підрозділам фінансову допомогу із бюджета міста! Мовляв, любимо шануємо вас, жебраки наші! Звісно, із бюджету, із своєї кишені Лєнка може витягнути лише дохлу мишу, що там повісилась.

Тобто, громадяни вільної України, мешканці Подільської громади, усі ці правоохоронці утримуються за наші гроші, із бюджету держави, але ми ще й маємо їх фінансувати за наші гроші із міського бюджету! Не жирно буде?

І чому це має за нас приватним чином, на користь своєї безпеки від кримінальних переслідувань, вирішувати бояриня Муринда Музичук?!

Агов, ти не плутай "свою шерсть с государствєнной"!

А тепер чому доля фінансистки Єлєни Музичук буде сумнішою за долю фінансистки Світлани Бедреги чи ще однієї одеської фінансистки Марини Зінченко? (Згадаймо також долю ще однієї одеської фінансистки! Марини Зінченко, вірної соратниці і подєльниці Міші Шмушковича! Теж була бояриня Салтичиха, на кшталт нашої Плойки!)

Вони усі - розбійниці, одним миром мазані.

Тільки Бедрега розбійниця з "большой дороги", а Лєнка - закапелками, закапелочками. Недарма ж, "в тьомном пєрєулкє встрєтіт Колька Мурку".

Отут то доля і показує Лєнці-Мурці "козью морду". 

НАБУ зацікавлено в угоді зі Світланою Бедрегою, бо це надає можливість повернути державі мільярди. А Лєночка-Мурочка більш корисна правоохоронцям для звітності, статистики розкритих справ, отримання орденів і зірок на погони.

Буде з неї така собі "жертовна вівця". Запрошуємо усіх на шашлики! Там у неї зараз вже курдюк - те що треба!

Хоча Лєнка, як кожна хабалка, оманливо вірить у свою "путєводную звєзду".

Якщо Мурка думає, що у неї 8 життів, то спішимо її розчарувати. Це міф, легенда, небувальщина. Та навіть якщо і було б? Вісім життів у тюремній камері це не завжди Мурці маслениця, це не сметану з народного холодильника вкрасти.

Не думай, що якщо ти даєш гроші правоохоронцям, у якості нібито вдячності, то вони тобі будуть до твоєї природньої смерті вдячні і при нагоді не посадять надовго. "Покайся, Ніканор Іванич, тєбє скідка вийдєт!"

Лєнка, пора, пора! Туда, гдє за муром бєлєєт тюрьма!

П.С. І не забудь про свої кримські подорожі під час окупації, по них ти не відмазалась, ніхто в органах твоєму співу не вірить 

24 коментарі:

  1. Музычук отпетая преступница и сепаратистка!

    ВідповістиВидалити
  2. А Бербериха Мурке письку лизала?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще й як! Обом сподобалося!

      Видалити
    2. Орися піздолизка і мандогризка!)))

      Видалити
    3. Вона і мені лизала піську. На роботі. Ми були вдвох в кабінеті.)

      Видалити
  3. Не порівнюйте, Бедрега розумниця, у неї комар носа не підточить, стільки років наводила у бюджетах порядок. А Музичук просто нагла тупа хабалка, сільський бухгалтер. Просто дає хабарі ментам, аби вони її беліберду не розслідували, а сбушникам, аби закривали очі на те, що її зять російськовий військовий вбиває українців на війні. Ось і весь її розум. Тупо відкатує усім хабарі.

    ВідповістиВидалити
  4. Партизани, напишіть як Музичук і Музичучка грабують людей у комунальному похоронному бюро, де Саша Музичук є начальником. Зовсім безсовісні, на горі людському цинічно наживаються. Усі матеріали я скинула вам на пошту.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Крім того, що по квітанції, у цій похоронній конторі вимагають хабарі без квітанції, та ще щоби усе (труну, вінки поминки та інше) купупати у них втридорога ( у інших фірмах набагато дешевше) але земля на цвинтарах комунальна, тож якщо не береш увесь пакет послуг для похорон у них, то вони тобі не дадуть ділянку для могили. Це безсоввіні підлі люди ці Музичуки, вони на найстрашнішому лідському горі наживаються, на смертях близьких. Вони гірші за фашистів!

      Видалити
  5. У Берберихи ноздрі стичать як у бульдожки!)) Потвора))

    ВідповістиВидалити
  6. Бульдожка Бербер я тобі на трембіті лиш одній в цілім світі розкажу про міньєт!))

    ВідповістиВидалити
  7. Олена Музичук СБУшна стукачка, стучить на усе керівництво Подільська і району. Її взяли за жопу через доньку і зятя, військовослужбовця РФ, що зараз воює проти України. Так що епіграф давно справдився. Маємо честь!

    ВідповістиВидалити
  8. Музичук давно вже прогули в тюремній колонії ставлять!

    ВідповістиВидалити
  9. Это циничная взяточница и дерибанщица! Весь город знает, а правоохранительные органы в упор не видят. Совпадение? Не думаю.

    ВідповістиВидалити
  10. Подільчанин25 липня 2024 р. о 07:27

    Баба з возу кобилі легше.

    ВідповістиВидалити
  11. Усі здібності Олени Валеріївни направлені виключно на наповнення її власної кишені грошима із міського бюджету. Вона класична корупціонерка і воровка.

    ВідповістиВидалити
  12. Музичук кровосіся і трупоїдка(((

    ВідповістиВидалити
  13. Музичук використовує комунальний транспорт і труд працівників комунальної сфери для свого бізнеса, безкоштовно, тобто експлуатує подільчан.Паучиха!

    ВідповістиВидалити
  14. А чого про Бербериху знов забули? Дайош колгоспне порно на шпальти! Шлюха Ореста Бербер то унікальна шльондра, усі мають знати про неї. Вона скоро у Книгу рекордів Гіннесса увійде за кількістю зроблених міньєтів і літражу тон проковтнутої сперми!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яке порно? Бербериха клубок целюліта! На її жопі як на кавовій гущі гадати можна!)))

      Видалити
  15. Патріот Поділська і Подільщини27 липня 2024 р. о 09:24

    Те, що злодійка Музичук досі не в тюрмі свдчить про непрофесіоналізм та корумпованість подільських правоохоронців із усіх управлінь і відділків! Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  16. Бербериха мне очко вылизывала. Я охуел. Сама предложила.

    ВідповістиВидалити