понеділок, 15 липня 2024 р.

Нащадок Януковича постраждав у Подільську!

Уся Україна бачила і пам'ятає, як колишнього лідера гепнуло вінком на урочистостях. Це був знак: тікай, Вітя, тікай!

У нас, у Подільську, є свій свинячий лідер, і свої урочистості.

У суботу 6 липня у центральному парку святкували День ментівки. (Загалом то, День ментівки офіційно 4 липня, але начальство вирішило зробити їм окрему гульню, у вихідний. А що? не фронтовики ж!, заслужили! онде скількох бабусь на базарі із семками злапали під проводом Олі Жуковського!)

Ментів вітали поважні офіційно-комунальні особи, ну чистий гламур! І усе було гладко, як на папері, допоки до мікрофону не підпустили Свиню Албанського.

Як на кожній поважній акції за спинами виступаючих стояв щит із привітальними надписами. Стояв собі не нервував, позітхав у простір. На виступаючих уваги не звертав.

І от коли під ним захрюкало, щит занервував, і усією своєю масою гепнувся на голову Албанського. Як вінок на голову Януковича, тільки ззаду.

І хоч відбулося без видимих травм, але то ЗНАК! Тікай, Олег, тікай! Не чекай курячого яйця, яке тебе остаточно травмує.

(Сраколизи із КЕТ відмовилися надати відео цього прекрасного інцеденту нашій редакції. Позбавивши таким чином громаду незрівняного задоволення у ці важкі часи. Бог і кат їм суддя)

Випадковостей у світі не буває, ми впевнені навіть тупий Свиня зрозумів знак. Бо за нашими данними малі Албанські нишпорять попід Одесою підшукуючи там житло та бізнеса для своєї сім'ї, для мами і папи. Давайте одразу під Ростовом пошукайте! 

Млини Господа мелють повільно, але дрібно.

Далі безобразія з боку Свині Албанського не закінчуються.

До нашої редакції неодноразово звертаються люди і вказують на такий ганебний факт: коли увечері по місту вимикається електрика і усі будинки стоять чорними примарами, у ресторані Свині Албанського "Ла Фамілья" продовжує яскраво горіти світло і триває бенкет!

Як так, питають люди? Як це можливо?

Ну про моральний аспект такої поведінки навіть  і говорити годі. Яка може бути суспільна мораль там де Свиня попорпалася?

А чисто технічно це виглядає так: Свиня підплючив свій магазин "Імперіал" та ресторан "Ла Фамілья" до трансформаторної будки, яка живить електрикою міську лікарню, і, відповідно, її не вимикають навіть під час загальних відключень. (Наша редакція КП вже писала про це, але правоохоронці, підкуплені Свинею не звертають на це уваги! Собака Жучка виявилася сліпою  https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/02/blog-post_2.html  )

Тобто, в.о мера Подільська Олег Албанський краде електрику у хворих і важкопоранених!

Для його ресторана світло і електрика важливіші, аніж для операційних у лікарні.

А людське обурення, мовляв, усі без світла, а в ресторані Свині шикардос і п'яна Мурка, не є рушійним важелем до позитивних змін у нашому місті під час війни! Ретельніше, ретельніше треба, як писав Михайло Михайлович.

Бур'ян треба висапувати, а не вмовляти.

Адреси куп битої цегли та бруківки за бажанням надамо кожному


7 коментарів:

  1. А ще вафлістка Ореста Бербер Албанському в громадському туалеті відсосала. Хіба це не подія?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яка подія? Хіба вона Албанському першому у нужніку відсосала? Та вона по туалетах ротом працює як пилосос.

      Видалити
    2. І як вона після цього тим ротом свою дитину цілує?

      Видалити
    3. Кошка дранная! Ни дня без нового хуя))

      Видалити
  2. Партизани, давайте про Орисю Бербериху і її блядство. Народ хоче знати! Народ вимагає підробиць!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та про хуєсоску Орисю Бербериху це цікаво! Вона такі коні мочить ця львівянка що вийшла заміж за болгарського сепаратиста! Жаба і гадюка)))

      Видалити