понеділок, 22 липня 2024 р.

Сорокоградусний Кефір - член ОПГ згідно розслідуванню одеських патріотів-активістів!

Лідер неформального патріотичного руху Одеси Марк Гордієнко зробив серію публікацій-розслідувань стосовно депутата Одеської облради і власника охоронної фірми "Самсон" Андрія Бабенка. У них Гордієнко стверджує, що депутат від "Батьківщини", який нині є черговим фаворитом Юлії Тимошенко, насправді є звичайнісіньким бандитом, рейдером, рекетиром і очільником одного з найнебезпечніших ОПГ в Одеській області. Буцімто сфера його інтересів це Роздільнянський, Великомихайлівський, Ширяєвський, Захарьївський та Ананьївський колишні райони.

Отут ми підходимо до головного, того, що безпосередньо торкається інтересів мешканців нашого Подільського району, бо Ананьївська громада є частиною нашого району. Оцінювати діяльнісь депутата Бабенка ми не будемо, бо ніколи не займалися дослідженням цієї особи, але репутація у нього вкрай неоднозначна. Нас цікавить ті, на кого відомий громадський діяч Марк Гордієнко вказує як на злочинців серед можновладців нашого району. 

А саме на Юрочку Тищенка (Кефіра Сорок Градусів). Гордієнко перелічує не усі злочини КефіраТищенка, але найбільш резонансні, ті що на слуху у людей, а не на олівці у правоохоронців. Публікуємо зберігаючи авторську орфографію:

"Просто паразиты.

Как мэр Ананьева, про мусора, который был майором милиции, Тищенко Юрой и вдруг превратился в подполковника ТРО.., прошу шоб ВКР спросила у командующего ТРО Одесской области, Ярмолы Станислава, как он так красиво аттестовал мусора, из рядового в подполковника...

Он, счас под следствием…, кстати пусть ВКР выяснит, за что он получил от Зеленского, орден Богдана Хмельницкого 3 ступени…, от 8 Марта, типа особисто бився с російськими диверсантами, на самом деле, тупой фейк, паника, дезорганизация и неразбериха, должен был получить догану, за «Френдли файер», но получил орден…

Блдь, наши военные, звание подполковника выигрывают двадцать лет...

Вот, генерал лейтенант полиции Вячеслав Аброськин, он был переаттестован в подполковника,ему ещё повезло..., а бывший глава полиции первого ранга, служит в ЗСУ, то есть будучи генералом армии, по аналогии, воюет простым сержантом...э

Но для друзей Бабенко и его шефини Юли Тимошенки, это не вариант..."

Формально перебуваючи у 122 бригаді ТРО, тій самій де вбили бійця Гіневського, який боровся з мародерством командирів, Юрочка Кефір рахувався у відділі кадрів. Насправді, увесь час сидів у Ананьїві, бухав, кошмарив фермерів, займався рекетом і рейдерством, нищив вільну пресу міста, організовував напади на журналістів, ну й відвозив гроші в Одесу за кришу. Натомісь отримував купу орденів, відзнак, грамот, цінних подарунків і власного брехливого піару. А ще прикупив собі чергове звання підполковника. За які подвиги?

Дуже дивно чому колишній мент, майор, пенсіонер Тищенко потрапив у ТРО у званні майора, а не рядового? Наприклад, насправді героїчний поліцейський полковник Мельниченко Віталій Юхимович після відставки пішов у ЗСУ у званні рядового.

І ще Тищенко примушував своїх підлеглих по міськраді написати звернення то Президента України Володимира Зеленського, аби йому (Кефірові) присвоїли звання Герой України. Мабуть, за взяття чергового ящика горілки чи віджим чергової будівлі в центрі Ананьїва, чи чужих земель сільськогосподарського призначення, чи за збір чужих врожаїв під охороною власної тітушні, чи за взяття чергового хабаря.

Але коли 122 бригаду ТРО вирішили відправити із Одеси на фронт "героїчний" Кефір-Тищенко, як і його злочинний подєльнік Олег Костін,і уся кефірівська тітушня звільнилися з лав ЗСУ. Тікали як обісрані.

Отакі тік-ток війська, отакі "потєшниє воїни".

Марк Гордієнко ж у своїх публікаціях стверджує, що Тищенко кришується Бабенко, і є активним членом діючого ОПГ.







Невже лінія фронту проходить біля будинку Юрія Тищенка? Бо його бойова машина саме там припаркована.

Мати Тищенка, базарна Таня, колись кричала, що вистелить дорогу доларами до Києва, аби синок Юрочка став керівником Ананьївської громади. Але для реалізації цієї мети вистачило вистелити дорогу інвалютою лише до Одеси і Подільська.

Правоохоронці Подільська 5 років тому обіцяли нашій редакції, що, мовляв, ось-ось, посадять злочинця Юру Кефіра-Тищенка у тюрму!, не заважайте нам своїми публікаціями. Минуло 5 років, але віз і нині там. Усі і злочинці і правоохоронці при посадах. Від терору тищенок страждає лише український народ.

Ну, що нам з ними робити? Ась? Голову відірвати? Виконуй, Бегемот!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html

17 коментарів:

  1. Класно. Але давайте краще про Оресту Бербериху, про неї цікавіше!

    ВідповістиВидалити
  2. ананьївський22 липня 2024 р. о 13:24

    Бомба! Бомба начинена правдою!

    ВідповістиВидалити
  3. Так, це правда. Тищенко повинен сидіти у вʼязниці, в петушатнику. І він буде сидіти разом із своєю бандою. Тільки не зараз, бо сьогодні все повʼязано та корумповано. Але папери не горять і нічого не забувається…

    ВідповістиВидалити
  4. Браво, Котовські партизани! Крім вас правди ніде не прочитаєш! Героям слава!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Партизани чесно пишуть про ситуацію у нашому місті. Для них немає недоторканих осіб. Вони викривають виразки нашої громади. Це єдине чесне видання. Читаю кожну їхню статтю.

      Видалити
  5. Браво, Котовські партизани! Пошана вам за правду!

    ВідповістиВидалити
  6. Тищенко і Костін під кришею Бабенко грабують нашу громаду!!!

    ВідповістиВидалити
  7. На номерах у нього написано КТ. Кефір Тищенко?)))

    ВідповістиВидалити
  8. Сімя Кефірв викупила в Ананьєві в центрі міста будівлю центра зайнятості ( за 18000 гривень!,,), трьоповерховий Будинок побуту, літній кінотеатр, декіьтка ферм, прихватив біля трьох тисяч гектарів землі, постійні відкати з укладання плитки, ремонтів дахів школи, будинку дит. Творчості тощо. Його бандформування - шістка бандит зякун та інші калічать людей по заказу, а бандита осадчого він пристроїв директором центра соціальних служб - Милосердя, Циган савескул відповідає за наркоту, шика - за крадіжки та провокації. Кефір за допомоги бабенка створив в ананьєві систему жаху, люди елементарно бояться, начальник Подільської поліції його близький друг, а ананьівська поліція всі його злочини спускає на гальма..Він був люстрований з поліції за катування людей, стосовно цього була порушена кримінальна справа, але він відкупився, а його подєльника з поліції посадили.і все ж він всупереч закону отримав посаду підполковника ЗСУ та учасника бойових дій, хоча ні одного дня не був на передку. Кефір торгував краденими авто- джипами, стосовно цього також є заяви в поліції. Більшість земельних ділянок в його аренді - фіктивні. Люди не розписувалися особисто в договорах аренди і подавали стосовно цього до суду але він і суд підкупив. Його кореш голова обласної ради діденко разом з бабенком за долю малую зробили йому іменні часи, грамоту обласної та Верховної ради і навіть бойову нагороду ЗСУ, До речі, про все це знають на найвищому рівні, в СБУ, в поліції, але ніяких мір не приймаєттья,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за важливу актуальну інформацію. Люди, громада, мають її отримувати, мають знати правду про тих, хто править нами. Хто грабує і мародерить під час війни :(

      Видалити
  9. Последняя история про Бербериху, еду я около посадки смотрю машина Грабована стоит, я остановился, машина пустая, думаю может случилось что? Пошол в посадку вижу Коля у дерева стоит, закрыл глаза и стонет. Думаю, может сердце прихопило? Надо помочь. Подхоху ближе, а голая Бербериха на коленях стоит и сосет Грабовану хуй. Ну я плюнул развернулся и уехал.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та ну, Грабовану за 70, і у нього на Оресту Бербер стоїть? На свою бабусю не стоїть, вона жалілася. А Бербер професіоналка, у мертвого відсмокче )))

      Видалити
    2. А знаєте яке у Оресте Бербер дівоче прізвище? Мандавошкіна. А я бумаю, чого вона таке позорне прізвище як Бербер погодилася узяти.

      Видалити
  10. Бербериха просто німфоманка. Їй похуй з ким і де. Їй похуй у кого хуй смоктати. А Ваня Бербер про це знає і тащиться від цього. Вони збоченці. Поганою мітлою цей блуд треба з міста вимітати. Ну кацапські сепари вони усі такі. Нічого дивного.

    ВідповістиВидалити
  11. Не знаю чи Бербериха німфоманка, але тищенко підар точно!

    ВідповістиВидалити