середа, 7 серпня 2024 р.

Стриптиз можновладців! Бєстижиї! (ФОТО)

"Стриптизерка Мурка

Прибула в міськраду.

Оголила тучні тілеса..."

Мурка не припиняє дивувати і шокувати місцевий ошелешений люд. Перестала ходити в лоток - хай, водку віскасом не закусює - хай, щоки в бурундука і сраку у борсука позичила - хай.

Але влаштовувати стриптиз-шоу на нарадах у міськраді - то вже за межами етики держслужбовця! Навіть "держслужбовця на довєрії".


Навіть безсоромний Калігула лише жеребця у Сенат привів, але свої тілеса демонструвати не наважився. А от хуліганка Мурка, навпаки, шукала жеребців для себе у Подільському Сенаті (міськраді), зваблюючи їх своїми окороково-сосисочним оголеним плечем.

Ще й кобуру з наганом під аквамарінове платтячко засунула. (На фото видно ремінь кобури) Ну куди ж Мурка без нагана? Тільки під дулом нагана жеребці погодяться на невідворотні сексуальні пропозиції та вимоги Мурки!

"Там сидела Мурка

В кожанной тужурке,

А из под полы торчал наган..."

Те, що при Свині Албанському Подільська міськрада перетворилася на свинарник то природньо, інакше й бути не могло, але Мурці цього замало, вона вирішила перетворити міськраду на бордель зі стриптизом і кабінетами для плотських утіх з підстаркуватими чиновницями.

В бюджеті міськради вже прописана купівля 12 шестів для стриптизу, які будуть встановлені в кабінетах та коридорах міськради.(Головне, щоби Албанський стриптиз не танцював. Хай його замінить на цьому поприщі дружина Леся)

А може Мурка парі Войцеховській програла? Ну добре що програла, бо дивитися на оголені частини тіла єгипетської мумії Натахи Войцеховської ніякого здоров'я не вистачить

Мурка заявляє, що гроші, отримані співробітниками мерії за надання послуг сексуального і порнографічного характеру, будуть перераховані на допомогу ЗСУ (не усі, а 24 відсотки!)

Цікаво, хлопці на фронті проливають за Україну кров, а співробітники Подільської міськради - піт та генітальні виділення. Співвідносно?

Усі працюють на Перемогу?

Одним словом, бардак і німфоманія захопили Подільську піськраду стараннями Мурки. 

А це не двигун перемоги на російським окупантом.

Та Мурка переймається лише розпухненням свого гаманця і живота.

Се ля ві. Шерше ля Мурка на помийці

 

15 коментарів:

  1. У Музичучки вже конкретно кукуха поїхала ((

    ВідповістиВидалити
  2. Таке треба ховати, а не виставляти. Хай носить одежу під горло, бо там шия як у свині. І по щиколотки, аби своїми ногами колонами не лякати людей.

    ВідповістиВидалити
  3. Раскабанела Валерьевна, пора на сало!)))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. Блядь, зовсім дурна! Вона ж чиновник!!! Що не могла одягтися пристойно? Невже так піська чешеться, що вона готова на будь-які порушення і блядство?

    ВідповістиВидалити
  5. Там у неї воло таке як у гусині ( Огидно (

    ВідповістиВидалити
  6. 52 бабка ягодка опять ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  7. Це головна воровка, розкрадачка бюджету у нашому місті. Паучиха матка.

    ВідповістиВидалити
  8. Роспухла як. Мабуть, Албанський її, як жабу, через трубочку через жопу надував)))))))

    ВідповістиВидалити
  9. Вона не Мурка, вона мурло!

    ВідповістиВидалити
  10. А Партизани знають про дружину ренгача? Це ж колишня коханка і любов на усе життя Албанського. Покопайте там, Партизани, там досі пристрасті вирують.

    ВідповістиВидалити