пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Волоцюзі - по заслузі! Покарання для мародерів невідворотнє! (ФОТО)

Ну, словом, досудове слідство во Вовочці Чеху, ТЦКакашнику, мародеру, хабарнику і шантажисту, який шантажував подільських чоловіків, вимагаючи з них гроші, погрожуючі відправкою на передову, у саме пекло, і який був схоплений на місці злочину, закінчене. Справу передали в суд.

Затримали зловмисника Вовку Чеха, коли він передав заздалегідь підготовлене ним тимчасове посвідчення військовозобов’язаного і отримав за цю "послугу" гроші в сумі 15 тисяч гривень.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/05/blog-post_14.html

За скоєне мародеру і шантажисту Чеху загрожує штраф від 17 тисяч до 68 тисяч гривень або пробаційний нагляд на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

І хоча Вовка кричить, що мародерив він виключно для Дарьюшки на ботокс, інтимні стрижки і преміум-класу позашляховики (токмо волєй пославшей мя жени!), а також на допомогу голодаючим дітям Поволжжя, із Сизрані, загін і редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, вважає його рецидивістом, що не вгамується красти і мародерити у будь-якій сфері професійної діяльності, і закликає найсправедливіший у світі Подільський міжрайонний суд дати справедливу оцінку і заслужений справедливий вирок цій мародерській потворі.


Айдар Акбар і Слава Україні!

П.С. Просимо врахувати, що Вовка Чех вкрав і намародерив стільки на хабарях, що будь-який штраф буде для нього дорівнювати втраті місячного заробітку. А потім достань Вовку з Дарьюшкою з Мальдів чи Сейшелів!

П.П.С. Тепер ментів прийшов час карати, починаючи з головного роздільнянського перевертня! 

14 коментарів:

  1. На гілляку підарюгу!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Вор і воровка! Людей під кулі кидають, свою мошну набивають!

    ВідповістиВидалити
  3. Тварина! Наших синів на війну відправляв, а сам жирує, здирає гроші з людей! А його жінка мабуть ще пишається ним. Добитчик! На чужому горі свого щастя не побудуєте, нелюди!

    ВідповістиВидалити
  4. Вовка Чех завжди був засранцем. Брехуном і лицеміром. Нічого дивного, що він став хабарником немає. Печально, що система української держави відбирає саме таких, аби вони вирішували людські долі. Згоден з партизанами, горбатого могила виправить, а для Вови краще тюрма. Бо інакше багато шкоди державі він зробить.

    ВідповістиВидалити
  5. Криса йобана! Ніяк не нажереться ця клята сімейка((

    ВідповістиВидалити
  6. Там є ще більш зловмисний хабарник, Колосович. Чомусь він ще не заарештований. Але я особисто знаю людей у яких цей підарас вимагав гроші. Недопрацьовують менти і СБУ.

    ВідповістиВидалити
  7. Така щаслива, посміхається, чоловік з роботи хабаря приніс, бо відправив на фронт 8 інвалідів і не відправив 2 вгодованих мажорів! Життя вдалося! Сімейка Адамсів!(

    ВідповістиВидалити
  8. Щур тиловий! Давай, Вова, до нас під Красногорівку. Чи відкупишся? Знаєш, як хабарі брати, вмієш і давати?(

    ВідповістиВидалити
  9. Тварюки, таких і вбити не гріх! Як можна живитися життям інших людей?( Тварі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У нас усі менти живляться життям інших людей! Ото справжні худоби!

      Видалити
  10. Ця йобана сімейка це тварі, які нщать Україну, нищать наших дітей, аби набити собі пузо! Тюрма Чеху саме те місце де йому належить перебувати! А Дарьюшка влаштується без нього дуже добре, бо, певна, усіх грошей що Вова вкрав слідство не знайшло.

    ВідповістиВидалити
  11. А Партизани знають про дружину ренгача? Це ж колишня коханка і любов на усе життя Албанського. Покопайте там, Партизани, там досі пристрасті вирують.

    ВідповістиВидалити
  12. Питання до правоохоронців, чому Чех на волі і витрачає корупційні гроші, чому Колосовича ще не піймали на хабарях?

    ВідповістиВидалити