понеділок, 12 серпня 2024 р.

Палеонтологія рідних місць. Подільщина і динозаври (ФОТО)

Людство народжувалося по різному.

Хтось виповз із води, хтось перевтілився із мавп завдяки праці, хтось на помийці знайшовся, хтось знайшовся у капусті, а хтось вискочив із пізди на лижах.

Відповідно не тільки духовний розвиток, гастрономічні смаки, сексуальні пристрасті, але й фізіологічні особливості у хомо сапієнс різняться.

Але оскільки Україна прекрасна своєю різноманітністю, ми на шпальтах нашого видання відкриваємо наш маленький місцевий віртуальний паноптікум. Щоби ви розуміли, що люди з обмеженими умовностями це теж наше багатство, хоча і сране.

Просимо наших шановних читачів присилати фото і свої спостереження про тих, хто ще не остаточно із худоби перетворився на людину в силу власного бажання.

Обіцяємо відправляти ваші матеріали в Інститут палеонтології, Інститут прикладної археології, Інститут Фізіологічних відхилень та Інститут психічних патологій Академії наук України.


Рідний Подільськ, ти така нива!, нам як авторам більш ніде, в жодному куточку світу!, таких персонажів, таких уродів не знайти!

Гопца-дріца, гоп-ца-ца! 

19 коментарів:

  1. Тупа Пізда, їбеться з водієм командира місцевого ТРО, де оформлена по лівому. Бореться за першість головної міньєтчиці міста із Берберихою. Капустянський її кинув, бо вже не було сил терпіти її блядство, поки хлопчина для сім'ї гроші заробляв. А потім і Янчевський цю задрипанку послав. Тож тепер у шоферюг смокче.

    ВідповістиВидалити
  2. Це вона в купальнику воює? Москалів сракою лякає?))) От жеж шахрайка!(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вона не шахрайка. Вона звичайна порепана хуєсоска з Ліпецького))

      Видалити
  3. Паспарту теж плече оголила як Музичук. Це в них зараз мода така?)

    ВідповістиВидалити
  4. Партизанів нам Бог послав, аби вони усіх наших уродів напоказ виставляли. Аби ми остаточно серед них не схибнулися. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  5. Трошки жінок образили, але про Вероніку Паліту я згодна. Ця порепанка приїхала із Ліпецького в Котовськ і веде себе як лахудра і шлюха. А зараз робить вигляд, що вона військова, хоча усі знають, що вона сидить то в Борщах то в Котовську і лише фоткається для піару. Сама ж їбеться там з усіма. Деякі жінки з Котовська давно хочуть цій шлюхі волосся повиривати. Доблядується.

    ВідповістиВидалити
  6. Блядь сиськи отвислые, а ведь молодая еще. Лет 37-40 по виду.

    ВідповістиВидалити
  7. Та Вєрка йобнута. Вона шлюшкою і у нас була. Тому й села втікла, бо пішло про неї повірря. Жінки прийшли бити, батько єйний обісцявся, а Вєрка тікала городами. Таке було. Тільки Аурел досі за нею сумує. Каже давала як ніхто. Вєрка повертайся в Ліпецьке до Аурела. В нього жонка померла. Заживите. В нього дві корови. І Каса велика, тільки прибратися треба. Він хлопець роботящий.

    ВідповістиВидалити
  8. Вона тільки слово хуй і знає. І тіпа в ТРО числиться. Та Вєрка тут у нас Липецькому була недавно. Обійшла усіх кобелєй. От же ненаситна пізда, як у нас кажуть. Вибачте за помилки, усе життя розмовляю молдавською, а після 24.02.2022 вчу українську

    ВідповістиВидалити
  9. Та вона в Подільську по нічних клубах вештається. В туалетах їбеться. Це така служба в ТРО?

    ВідповістиВидалити
  10. Ото курва, чоловік впахував у плаваннях аби грошей заробити для неї і доньки, а вона віддала доньку дідусю з бабусею у село а сама гуляла по нічних клубах, міньєти в туалеті в Бермуді сосала.

    ВідповістиВидалити
  11. Да она просто жывотное, тупая скотина. Жрет, срет и ебется.

    ВідповістиВидалити
  12. Та на хуй цю дешеву соску! Давайте про Бербериху. Вона тут нещодавно одному школяру відсосала. В 9 школі хлопець вчиться, перейшов у 10 клас.

    ВідповістиВидалити
  13. А Партизани знають про дружину ренгача? Це ж колишня коханка і любов на усе життя Албанського. Покопайте там, Партизани, там досі пристрасті вирують.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Партизани усе знають, це не заважає вашій інфі у листах і безпосередньо!, бути потрібною нам. По ренгачу і його дружині буде окрема велика стаття!, зараз підганяємо матеріал до удобоваримого. Сподіваємося на розуміння. Ренгач це ворог України, колаборант і сепар кончений. Ми його викриття не залишимо

      Видалити
  14. Просто тупа молдавська шльондра. Яка думає що її пізда вирішує усі питання. Просто підсунь пізду, або губи і усе вирішиться

    ВідповістиВидалити
  15. Бербериху давайте! Кращої шлюхи немає. Ця молдавська пізда не витягує. Берберихи смокче у молокососів, хіба це не рекорд?

    ВідповістиВидалити
  16. Ренгач це той поліцейський з Подільська який собі підробив документи про участь в АТО? Оце мусарня. Жучка долбойоб, а його підлеглі гвалтівники й вбиці.

    ВідповістиВидалити
  17. Вєрка кончєная дирка

    ВідповістиВидалити