суботу, 12 серпня 2023 р.

Риба гниє з голови Жучки! Космічні досягнення Подільської поліції!

Як наші читачі могли помітити по наших звітах по кримінальній статистиці в місті Подільськ і Подільському районі, раніш поліцейські викривали і попереджували серьйозні злочини, займалися відповідною роботою.

З приходом до тимчасового керівництва Подільським райуправлінням поліції Жучки (Олега Жуковського) який сам завжди курей крав, а потім розшукував цього злодія (головне на себе не вийти у пошуках, Олеже свєт Івановичу!), поліція Подільського району займається різними профанаціями.

По статистиці з з 08:00 11.08.2023 р. на 08:00 12.08.2023р. шукали одну бензопилу, яка, виявляється, і вкрадена не була, брали участь у посередництві при продажу кейсу із слюсарними інструментами підвипившою громадянкою, оглядали жінку, яка отримала травму з власної необережності, шукали навпроти ЗОШ №3 танцюристів під "Лепса", не знайшли, розбиралися у сімейній сварці, якої, насправді, не було, поспілкувалися із бабусею, якій було скучно і вона викликала собі аніматорів по 102, послухали суперечку сина з матір'ю, які не вирішили, як їм продавати квартиру (пізнавальна і цікава нагода!), поспілкувалися у якійсь цендрі Подільська з чоловіком, який загубив мобільний телефон ОРРО А 53 синього кольору з карткою абоненту 0661476806, телефон не знайшли і порадили йому бути уважним.

Словом, куди не кинь - всюди х...й, як каже Поворознюк. Щось наснилося, щось прибачилося. Нічого не було, з вітерцем по місту покаталися. Насіння полускали. В зубах поколупалися.

Результатів - нуль. Якась мара на виході.

А, ще дивилися, як горить суха трава і тушать її ДСНСники. Теж цікавий атракціон для ущербного Жучки. Для дітей віком від 3 до 7 років.

Словом, зайнялися за командою Жучки "очковтирательством" для начальства, ліплять горбатого, як москалі півнів із гімна.

Але цей хибний жучкин шлях може призвести до негативних, але закономірних результатів.

Скоро рожевих летючих бегемотів під керівництвом Жучки сачками почнуть ловити. А потім в космос полетять на саморобній ракеті за допомогою катапульти. На Марс чи навіть на Юпітер.

Якщо попередники Олі Жучки пачками саджали кримінальників, затримали і знешкодили найбільшу партію наркотиків в Україні з часів Незалежності, викривали ОЗУ "Чорних лісорубів" (декілька банд!), знешкоджували цехи по виробництву контрафактного алкоголю і цигарок, плантації і лабораторії по виробництву наркотичних речовин, розслідували факти вбивств і рейдерства, закривали рекетирів, шантажистів і вимагателів, словом, займалися належною справою, то Жучка перебуває у якомусь маренні, і імітує те, чого насправді немає (вище вказані факти!) Займається профанацією та саботажем правоохоронної діяльності.

Шкода професіоналів, цей неук розбестить відділок і управління

"Не відають вони, що творять, бо нерозумні вони" Біблія


1 коментар:

  1. Пока прокурор Стадник Жучку крышует, ему всё с рук сходить будет (

    ВідповістиВидалити