неділю, 6 серпня 2023 р.

Терорист у жіночій хустині і спідниці. Олег Жуковський

Як відомо нашій редакції та багатьом мешканцям Подільської громади тимчасово виконуючий обов'язки керівника Подільського районного управління Національної поліції Олег Жуковський роз'язав терор проти мешканців міста Подільськ і Подільського району.

Метода терориста підла, але повністю відповідає його гнилій сутності (про гнилу сутність, підробиці біографії і службового шляху пізніше)

Так ось така відпрацьована терористом Жуковським  схема: якщо хтось із чоловіків скаржиться на незаконні дії його підлеглих поліцейських, цих людей викликають до поліції, начебто, для надання додаткових показів, і одразу в черговій частині поліційного відділку  представники військомату (у спайці працюють злочинці!)  їм вручають повістку до армії. Незгодних і постраждалих від дій поліції намагаються витурити з міста, аби вони не заважали свавіллю покидька Олега Жуковського!

У нашу редакцію вже звернулися шестеро (6) людей проти яких була застосована ця злочинна терористична схема. Це відбулося протягом останніх 3 тижнів.

Тобто, подібні злочини, що виконуються за наказом Жуковського О.І., поставлені на конвейр. Як бачимо, в наявності організоване злочинне угрупування у лавах подільської поліції.

Тож, оскільки тимчасово злочинно виконуючий обов'язки керівника Подільського районного управління Національної поліції Олег Жуковський  прагне стати керівником Подільської поліції, ми маємо висвітлити для громадян, мешканців Подільської громади біографію цієї особи, його моральну і психічну сутність, а також усі злочини, які він вчинив раніш.

Бо купувати кота в мішку небезпечно, а враховуючи, що цей кіт мішку ще й скаженний, то вкрай небезпечно для мешканців нашої громади.

Ми свій обов'язок пам'ятаємо і завжди його дотримуємося.

Але розпочнемо ми трохи незвично. Дамо нашим читачам замислитися над деякими речами, які потім детально розкриємо, самим.

Складнощів не буде, бо ми дамо підказку: історія, передусім родинна, ходить по колу.

Ось, наприклад, у Роздільній, де працював раніш Олег Жуковський, він мав два погоняли: Оля і Жучка. Не Алігатор чи Мотоблок, а Оля і Жучка.

А колись давно поет Александр Пушкин по дорозі в Бессарабію присв'ятив прабабці Олега Жуковського Ользі невеликого віршика:

Александр Пушкин. "Посвящение" Ольге Жуковской

Некрасива сирота,

Плохонько одета.

Никто замуж не берёт

Девушку за это...

Сам же Олег Іванович зараз постійно пише пальцем гімном на стіні інші рядки: Полюби меня, ой ты, гой еси, царь Иван Васильевич!

Співвідносимо біографічні моменти.

Далі буде...

П.С. Про що далі буде, наші шановні читачі? Натякнемо: Олежка Жуковський (Жучка) відняв пальму першості у Саші Таранюка (Таранька) 

10 коментарів:

  1. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Чи то Подільську пороблено - оті виконуючі обов'язки (несправжні) - що мер-свиня, що керівник поліції - сам злочинець!((((((((((

    ВідповістиВидалити
  3. Да прислали нам підорчука. Тупориле воно. Де таких олігофренів знаходять?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Когось лелеки приносять батькам, а цього явно гриф-падальщик приніс

      Видалити
  4. Партизани напишіть вірша про нього, ви класно це робите. Слова жучка і сучка класно римуються!)

    ВідповістиВидалити
  5. Треба писати і дзвонити на гарячу лінію аби керівництво Жуковського знало про його злочини! Люди не будьте байдужими, бо це може торкнутися кожного! А потім через злочини Жуковського і його псів у нас буде друга Врадіївка!

    ВідповістиВидалити
  6. Похож на Доцента из "Джентельменов удачи"! Когда они в баб переоделись.

    ВідповістиВидалити