четвер, 2 лютого 2023 р.

В.о. мера Подільська - моральний урод і блюзнірська потвора! Свиня, як і риба гниє з голови!

Про те, що Свиня Албанський - вор, корупціонер, рейдер, узурпатор влади ми на сторінках нашого видання писали неодноразово.


Глибина його кримінального падіння врешті-решт обов'язково виміряється Кримінальним кодексом, а от моральне падіння цього цвинтарного хробака не має дна!

Подільчани, і стар і млад, живуть в умовах енергетичної кризи, постійних багатогодинних відключень електрики, викликаних нашою Визвольною війною, підлими підступними ударами кацапських нелюдів по цивільній інфраструктурі нашої країни.

Усі мешканці Подільської громади змушені стоїчно переносити цю біду. Триматися і вірити у нашу Перемогу. Терпіти труднощі заради перемоги у війні.

Здавалося б, керманичі міста у такий важкий час мають підтримувати мешканців у цьому героїчному протистоянні діям московського агресора, подавати приклад мужності і самозреченості, бути моральним авторитетом, дбати про людей у першу чергу і в останню про себе і свої бізнес інтереси! Так робиться в усьому світі. Так роблять справжні керівники, політики і представники владних партій.

Але у Подільську захопив владу за допомогою хабарів одеським можновладцям, ставленникам нещодавно звільнених Президентом Зеленським високопосадових корупціонерів, узурпатор влади Свинюка Албанський!

І, звичайно, ніяких уяв про моральність, відповідальність, етику посадової особи місцевого самоврядування у свинячій голові бути не може! За визначенням і насправді.

У Свині єдиний орієнтир - бюджетне корито! Як грабанути усі ресурси Подільської громади!

Тож, коли  виникла біда з відключенням електроенергії у оселях містян, Свиня Албанський переключив живлення електрострумом свого магазину "Імперіал" і новозбудованого ресторану коло нього і під'єднався до трансформатора, що живить міську лікарню! (Краде, сука, електрику у хворих і поранених!)

Бо міську лікарню не відключають, не вимикають електрику цілодобово. Лікарня має працювати цілодобово рятуючи життя людей!

А тепер, завдяки трансформатору лікарні, рятуються бройлерні тушки у магазині Албанського, рятуються і примножуються надприбутки Албанського через нечесну конкуренцію за рахунок використання службового положення і андмінресурсу для власного бізнесу, бо він має електрику в магазині, тоді, як його конкуренти в цей час вимушені не працювати.

Його ресторан буде розважати під час війни нуворішів цілодобово (ми ще почуємо п'яний російський шансон, який так любить Албанський, у нічній темряві найбільшого мікрорайона Подільська!)

Ось відео, зроблене редакцією КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, яке засвідчує схему незаконного користування електроенергією бізнес структурами в.о. мера м. Подільска Олега Албанського під час загальноукраїнських відключень електроенергії.


На відео ми бачимо трансформаторну підстанцію, яка багато років живить електроенергією міську лікарню. Трансформатор не вимикається цілодобово, бо в лікарні проводяться операції, працює реанімаційне відділення, де, задля збереження життя людей, потрібна постійна електрика.

Як бачимо провода лінії, що веде до лікарні вже старі, їм багато років. Підстанція працює виключно на лікарню.

І от з протилежного боку підстанції, у стіні зроблений отвір і абсолютно нові, свіжі провода ведуть у магазин і ресторан в.о. мера Подільська Олега Албанського. За оцінками експертів, ці провода прокладені нещодавно, тобто, після початку відключень електроенергії у місті і по всій Україні. (Пожалів Свиня зайвого метру проводу, щоби зробити навколо будівлі, легше було роздовбати стіну підстанції з боку свого магазину!)

Відповідно, коли вимикається електоренергія електромонтер не біжить кожного разу до підстанції, щоби вимкнути виключно магазин і ресторан Албанського. Таким чином спритник Албанський незаконно і халявно користується громадською і комунальною електроенергією у часи загальної розрухи! Інакше ніж мародерством і наживою на людській біді це назвати не можна!

Албанський, використовуючи своє службове положення, лобіює свій незаконний бізнес і користується комунальною (народною!) власністю!

Мешканці Подільська кожного дня з обуренням бачать ситуацію, коли усе місто лежить у темряві і тільки веселими вогнями грає супермаркет Албанського і в освітленому приміщенні ресторану Албанського кипить жвава робота! Це яким треба бути мерзотником аби так принижувати  страждаючих від війни громадян! Твоїх співгромадян!

Держслужбовець з освітою тракториста нагло і публічно порушує положення "Кодекса етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування". 

Не для зобов'язень царської свині цей Кодекс був написанний! Для нього це "фількіна грамота"!, банний лист, що прилип до свинячої жопи!

На думку юристів Олег Албанський порушив декілька статей цього Кодекса, який має бути взірцем для українського чиновника, а саме:

Глава Доброчесність:

стаття 2. "Не використовувати службове становище в приватних інтересах чи в неправомірних приватних інтересах інших осіб, у тому числі не використовувати свій статус та інформацію про місце роботи з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб"

стаття 3. "При виконанні своїх посадових обов’язків державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані раціонально і дбайливо використовувати державну і комунальну власність, постійно підвищувати ефективність її використання, уникаючи надмірних і непотрібних витрат"

Тож, якщо правоохоронці і одеське керівництво, що кришує Свиню Албанського не вбачають у цьому злочині навіть моральних і службових порушень, і вважають О. Албанського гідним керувати містом під час війни, ми впевнені, що інспектори із першої країни західної демократії мають перевірити і їх, на предмет корисливої зацікавленності у відмазуванні злочинної діяльності О.Б. Албанського на посаді виконуючого обов'язки мера Подільська!

Бо...

Усі, хто бере хабарі у Свині Албанського із вкрадених у народа грошей, таким чином теж є грабіжниками українського народу!

П.С. Лікарям міської лікарні, у якої крадуть електроенергію, порадимо звернути увагу на клінічно хвору людину, що роз'їжає вулицями міста на білому або чорному "РейджРовері", і представляє загрозу для мешканців міста. Діагноз Албанського - клептоматична гангрена!

Немає коментарів:

Дописати коментар