пʼятниця, 24 лютого 2023 р.

Підсумуємо. Наші цезарі і цицерони

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ звернулася до керівників Подільського району і громад Подільського району з питанням: "Що їх найбільше вразило за минулий рік, за період з 24.02.2022 по 24.02.2023?"

Питання було задане М.Д.Лазаренку, О.Б.Албанському, С.М.Паламарчуку, О.С.Білоусу, С.М.Мазуру, Ю.С.Тищенку, С.М.Лупашко, С.С.Ходюк, Н.А.Войцеховській, О.І.Янчевському

І ось як, особи владних повноважень відповіли на це питання:

М.Лазаренко: "Мужність українського народу!"

О.Албанський: "Хрю-хрю!"

Ю.Тищенко: "Медали и грамоты очень вздорожали!"

О.Янчевський: "А я вам сейчас покажу, откуда Иванов планировал на меня напасть!"

С.Лупашко: "Ми поклалі кантрабандє стоп! В Кодимськой грамадє більше немає фальшивіх 500-гривнєвих купюр, завезьоних із РФ! А наркотікі завозятся віключно в мєдічних целях"

С.Паламарчук: "Цены в Лондоне кусаются!"

О.Білоус: "Сільськогосподарська земля, незважаючи на війну здорожчала! Хай вас це не дивує"

С.Мазур: "Польські брати нам дуже допомагають! Як мудрий керівник, я нелегально проклав стежку до Польщі ще в 2013 році!"

С.С.Ходюк: "Жадність. Не усі ще скинулися на гуманітарку, і в мене в гаражі місце для третьої Тойоти пустує!"

Н.Войцеховська: "Р-р-р! Гав-гав! Деды воевали!"

Кажуть, що синоптики помиляються лише раз, але кожен день.  Якщо їх повісити, то лише тоді вони будуть давати абсолютно точний прогноз, а саме - точно вказувати напрям вітру.

Отак із подільськими кримінальниками і корупціонерами. У них дуже розвинений нюх, вони завжди тримають ніс по вітру! Допоможем їм із логістикою і регонсценіровкою, аби точно визначали напрям вітру

Немає коментарів:

Дописати коментар