понеділок, 27 лютого 2023 р.

Наші чотиролапі друзі-розвідники!

Тепер можна розкрити ім'я одного з найбільш утаємничених українських розвідників. Це той, кого довго називали "Кіт без обличчя", "Привидом Рибальського острова", а друзі просто "Кириловичем".

Це генерал-майор Гюнтер! (На фото у цивільному)

Кажуть, що Гюнтер названий прийомним батьком на честь видатного розвідника співробітника Штазі Гюнтера Гийома. Як і Гийом, розвідник Гюнтер добре маскується у високопосадових кабінетах (хрін з під дівана виженеш!), володіє підвищенною сексуальністю (його пестять секретарші!), а результати його диверсійної роботи шокують не лише лубянку, ясенево і товариша куусінена, але й осіб із такою залізобетонною психікою як українські прибиральниці!

Гюнтер працює як у аналітичному, так і у диверсійному відділі підрозділу МО України. Для натхненної роботи йому не потрібен золотий ланцюг (він жеж не бандит з 90-х!) і свої аналітичні звіти, як референт пропаганди, зліва і зправа він робить не для дубів.

Багато подвигів розвідника Гюнтера поки ще залишаються під покровом плаща та на лезі кинжалу. Але українська влада, руками Дмитра Комарова і його хороброго оператора, трохи за краєчок припідняла завісу таємниці. Можливо тому, що Гюнтер, за непідтвердженою версією, переходить у танкісти. Кому ж ще керувати леопардовими клинами на полі бою?

Цікавинки:

Додамо, що Гюнтер є найбюджетнішим працівником ГУР МО України. Його утримання, екіпіровка і потреби дуже скромні

Додамо, що на обличчі розвідника Гюнтера є біла пляма у вигляді грецької літери "альфа", що означає чи то "альфа-самець", чи то "альфа-розвідник". А, можливо, раніш він служив у відомому елітному підрозділі

Додамо, кажуть, що погляд Гюнтера не витримав навіть Вольф Мессінг (не плутати з Маркусом Вольфом, який відверто побоювася Гюнтера!) і поніс таку "отсебятіну", що товариш Василь Сталін злякався і полетів у Свердловськ. Ще один приклад вдалої диверсійної роботи українського розвідника Гюнтера

Додамо, що танковий шлемофон пошили Гюнтеру, на конкурсній основі!, балтські волонтери

Немає коментарів:

Дописати коментар