середа, 1 лютого 2023 р.

Мертвому припарки!

Після феєричного успіху опитування на відомому Подільському пабліку Народний контроль Подільська, де Свиня Албанський ганебно і вщент програв по популярності у подільчан начальнику Подільської цивільно-військової райдержадміністрації Михайлу Дмитровичу Лазаренку, Свиняча Хунта замислила отвєтку. Реабілітацію для гангренізованої худоби.

На арену вирішили випустити важку артилерію: колгоспника, дибіла і рукожопа Бодю Мисько. Який відповідає за інформаційну політику у свинарнику, що раніш функціонував як мерія Подільська.

Ну у дибільної Свині підлеглі мають бути ще дибільнішими, "мати перед рилом хазяїна вигляд хвацький і придуркуватий, аби розумом своїм не нітити начальство"!

Мисько, сраколиз із освітою слюсаря (ну не може він мати освіту вище тракториста по причині дивись вище!) є клінічним олігофреном, якому би ми не довірили навіть свої диряві шкарпетки стерегти! Він і його дружбан наркоман Майтала то прообрази головних персонажів фільму "Тупий і ще тупіший".

Йому б у Ліпецькому бикам хвости крутити, але довірили відповідальну справу: підтирати пальцем сраку Свині, коли Свиня глобально обісралася!

От немитий палець Миська і потягнувся до клавіатури, аби влаштувати опонентам Свині страшну отвєточку.

Звичайно, ця інтелектуальна амеба нічого оригінальнішого не вигадала, як запостити альтернативне опитування, склепане слюсарними інструментами з хуя, затиснутого у тисках на верстаті.

Ми навіть не будемо аналізувати цю "блєдную немочь", яку маленький колгоспник-підтирач назвав опитуванням. Навіть не будемо сміятися над недолугими спробами протиставити Свині якихось лузерів, яких він начебто має перемогти, і решту непрофесійних незграбностей і відвертих пересмикувань. Навіщо в діагнозі ідіота виокремлювати якісь окремі симптоми?

Ми про переляк тоталітарної худоби, яка ніколи не буде здатна зрозуміти, що таке громадянське суспільство, вільне висловлювання думки людьми, відсутність цензури, повага до людей.

Ми про хвору на совкове тоталітарне мислення худобу-сраколиза, що уявив себе великим маніпулятором.

Просто, шановні високоповажні наші читачі, гляньте на цей скрін з того опитування, що вимучив Мисько у якості убойної, на його погляд, отвєтки:


Тобто, маленький підорас запрошує усіх до участі у голосуванні, але каже, що він сам буде визначати, кому можна голосувати, а кому - ні! Таким чином вони хочуть отримати об'єктивні результати?! Маразм і холуйська підла запопадливість перед начальством аж зашкалює в їхній капаючій слині!

Щоби проголосувати у цьому холуйському голосуванні, ви маєте піти на поклон до барського холопа Миська, аби він дозволив вам узяти участь в опитуванні! Ну кракозябри з планети Дебілоїд сузір'я Кончених Олігофренів!

Просто, хто жаліє убогих розумом і ницих духом, помоліться за них...

Бо...

"Господи, не відають вони що творять, бо нерозумні вони"

П.С. Дурні, рагулі і люмпени то найстрашніша біда України! Зовнішніх окупантів можна узяти в полон, а цих тільки знищити

Немає коментарів:

Дописати коментар