понеділок, 20 лютого 2023 р.

Хроніки воєнного часу у мирній Подільщині

Деякі демократичні та антикорупційні зміни у Подільському районі усе ж таки відбуваються. Але є одна печалька. Ці зміни відбуваються не за ініціативою знизу, не громадською активністю, а виключно завдяки принциповій позиції та діяльності начальника Подільської цивільно-військової адміністрації Михайла Дмитровича Лазаренка!

Ми не вказуємо на значний внесок у цю боротьбу нашого видання КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ тому, що наше видання вже давно вийшло на загальнодержавну і навіть міжнародну орбіту. КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ є виданням загальнодержавного рівня, нас регулярно читають не тільки по усій Україні, але й закордоном у таких чудових країнах як США, Великобританія, Польща, Литва, Італія, Німеччина, Іспанія, Румунія і практично по усьому світу. (Ми вважаємо що цьому причиною є чесність, незаангажованість і професійність нашого видання)

Але громада Подільського району не бере участі у позитивних змінах. Навіть ескалація війни не примусила подільського мешканця почухатися. Скільки б не привезли 200-х у район, громадська відповідальність не зросте. На жаль.

Бо допоки у місцевих феодалів-корупціонерів, а під час війни і мародерів!, є борошно, гречка і 600 гривень для виборця, вони завжди будуть при владі!

Але ми маємо проїнформувати громаду Подільського району про ті позитивні зміни, що відбуваються. Посилаємося на газету "Хлібороб", що виходить у любашівській громаді.


Як то кажуть: з почином! Але ми вважаємо що подібні міри, мінімум!, мають відбутися і стосовно інших керівників у районі. Зокрема, стосовно Олега Албанського, Олександра Маланюка, Юрія Тищенка, Сергія Мазура, Сергія Лупашка, Сергія Паламарчука, Софії Ходюк та інших. Про їхні злочини і зловживання наше видання КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писало неодноразово.

Про прислужників цих феодалів-мародерів ми напишемо окрему розгорнуту статтю-розслідування

Україна понад усе!

Немає коментарів:

Дописати коментар