середа, 15 лютого 2023 р.

Олег і Марина, дельфін і русалка. Тюремна балада

 Перша ластівка завжди свідчить про прихід весни. А про що свідчить весна? Правильно! "Прийде весна - будем саджати!"

Директор департамента фінансів Одеської облдержадміністрації Марина Зінченко - перша публічна і показова ластівка. Вона перший депутат від "СН" в Одеській області, по якій серьйозно відпрацювали із наслідками. Із такими наслідками, які гріють серце кожного справжнього українського карателя.

І навіть те, що вона перед тим здала НАБУ зловісного корупціонера Олега Муратова не пішло їй у залік. Як ця досвідчена інтриганка сподівалася. Тому її розгубленість і збентеженість під час пред'явлення їй підозри у її шикарному житловому палаці, її безпорадні репліки спокійним, як риба-кит, хлопцям були як бальзам на наше пошрамоване серце. 

Бо вона, здаючи Муратова, прагнула не закону і справедливості, не чиновницької доброчесності, а просто прибирала конкурента по корупційним і хабарницьким схемам.

Не рахується як пом'якшувальна обставина!

На прикладі Зінченко, депутата Одеської облради від "СН", показово зняли охоронну грамоту із корупціонерів цієї партійної приналежності! Тепер можна не тільки документувати їхні злочини і відкладати у довгий ящик до відмашки зверху, їх вже можна брати тепленькими на раніш задокументованому!

І, головне, якщо таку впливову і високопосадову депутатшу і чиновника не пожаліли, то хто оглядатиметься, наприклад, на жалюгидні стогнання і всхлипи депутатів і чиновників Подільської міськради? От що радує і забезпечує свято на вулиці Карателів, буд. 20/23!

Тобто, якщо якийсь рядовий чи не рядовий депутат або чиновник торгував у своєму магазині краденою гуманітаркою, чи крав у подільських дітей вершкове масло тонами, чи будував замість бомбосховищ вєтхіє халабуди із порушенням усіх норм і фінансовими зловживаннями, чи земельку комунальну незаконно привласнював під будівництво бордельєро під час війни, то його арешт і посадка не буде вже дискредитацією президентської влади, а буде боротьбою з корупцією, мародерством і очищенням нашої влади! В очах народу і світового співтовариства, яке допомагає нам у боротьбі із зовнішнім окупантом! Ми більше не замітаємо у хаті сміття по кутках, ми відверто і публічно боремося із ворами, хабарниками, корупціонерами і дерибанщиками бюджету! Хай усі бачать і знають, що Україна очищається і оновлюється! Усі рівні перед законом, незважаючи на партійну приналежність! У владній команді воюючої країни не може бути корупціонерів і мародерів!

А ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, як місцеві денді під час моціону після обіду кацапськими немовлятами, змушені навести невідворотні - аморальні і зловмисні! - паралелі, що засвідчують системні злочини у Подільській громаді, які кришувалися тими самими корупціонерами, по яких так вдало працює зараз НАБУ, та славні хлопці із інших правоохоронних підрозділів, у Одесі.

Так що ж поєднує подільського свинодельфіна Олега Албанського і одеську кострубату русалку Марину Зінченко в "Каталозі українських корупціонерів і злодюжок у часи Визвольної війни"?

Ну, по-перше, свиня в єрмолці (@М.В.Гоголь!) Міша Шмушкович. Як відомо, це давнішній найкращий дружбан і подєльнік Марини Зінченко. Їхня дружба заклалася корупційним цементом ще на минулому скликанні, коли вони були однопартійцями, членами фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність" в Одеській обласній раді. Про що свідчить  інформація на Мішиному зливному бачку сайті "Думская". Ну й попередньо в одному із районів області вони теж крали вже разом.


Олег Албанський теж помічений чорною міткою дружби і фінансових та політичних дерибанів з Мішою Шмушковичем. Любовний екстаз між партійними структурами "СН" і "ЄС" досягнув у Подільську і районі таких оргазматичних конвульсій, що землетрус у Помпеях відпочиває.

Тобто, Олега і Марину зближає, на основі дружби із М.Шмушковичем, перебування у партії "БПП-ЄС" під час правління порошенка і перевзуване дезертирство у партію "СН", після приходу до влади Президента Володимира Зеленського. Одними стежками рухалися ці політичні пристосуванці, торуючи собі шлях накраденими грошима.

Одразу після Марина Зінченко задружилася із Гришою Діденком, теж саме, але у зовсім збоченій формі зробив Олег. Б. Албанський.

Не знаємо на якому світському балу були представлені одне одному Марина Зінченко і Григорій Діденко, а от Свиню Албанського із Діденком познайомив самий хитримордий хлопчик Саша Маланюк (до речі, теж колишній ідейний БППшник, а нині депутат облради від "СН") у селі Ліпецькому, де Гриша бухав під час передвиборчої компанії як донецький гусар на довєрії. На зустріч з Гришою Свиня Албанський приїхав із валізкою. У якій явно було не гімно путіна.

А, враховуючи взаємовигідну дружбу і обов'язковість взаємних послуг у сфері корупції і фальсифікацій, між Мішею Шмушковичем і Гришою Діденком, ці дві темні постаті, два чорних круки, і затуляють сонце над Одещиною.

Також дельфіна і русалку об'єднує дружба із Сашею Маланюком, весільним генералом портових, шахраєм по схемі "чорного зерна", резидентом китайської мафії на Півночі Одещини, кумом Русліка Пітака, якого він зрадив і кинув, шутом гороховим, який зараз намагається стати комунікатором між відвертим криміналом і владою у Подільську і районі, із метою заробити грошенят на аліменти для свого батальйону позашлюбних дітей.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/12/blog-post_18.html

Зінченко підсиділа свого шефа Мішу Сааакашвілі, Албанський підсидів свого шефа Толю Іванова. Методи просування по кар'єрних сходах, як видно без рентгену, у них однакові.

Зінченко кинула Муратова, Албанський не виконав обіцяних Іванову угод за крісло в.о. мера.

Ну пацючари!

Обидва колишні ббпшники, обидва друзі регіонала і лохотронщика Міші Шмушковича, обидва зараз друзі і протеже Гриші Діденка, обоє нині депутати фракцій "СН", обоє-рябоє порепані інтригани, обоє крадуть безсоромно, і з викликом "а хулє ви мнє сдєлаєте?! всєх куплю!"

Як бачимо, Зінченко і Албанський одного поля ягоди! Тож мають бути відправлені в один кошик!

І не бути дельфіну і русалці разом тільки тому, що жіночі і чоловічі тюрми у нас розділені. Печальна балада.

"Это страшно, как в сказке очень раннего детства!" В. Висоцький

Але, як каже наш побратим Котовський Партизан Ельхам Гулієв (позивний Гімлі), коли бере свого нашкодившого домашнього бультер'єра Тайсона за загривок і підіймає на рівень свого обличчя у свій 2,07 м. зріст: "Чуєш, хлопче, дитинство для тебе закінчилося!" І тоді Тайсон обсирається.

І наш Каменяр Іван Франко закликав нас "Лупайте цю свиню!"

                      От жеж брехло блюзнірське! Не існує ніякої "Імперії холоду"! А є 20 СПДшників,                             завдяки яким Албанський щорічно не доплачує державі податків на 14 млн. гривень!

П.С.

Ми йдемо в бій, земля гуде!

Радіють степи й гори.

І нас на бій благославив

Священий дух Тіори!

П.П.С. Ветеран дисидентського руху на Подільщині Анатолій Тіора зараз веде боротьбу із іншим представником банди бізнесюків-мародерів, що захопили владу у Подільську. По цій сепарській особі ми теж невдовзі відпрацюємо дуже ретельно


Немає коментарів:

Дописати коментар