четвер, 29 вересня 2022 р.

Ратиці геть! Албанський продовжує грабувати і скоювати злочини!

Ресторатор-терорист Свиня Албанський, як відомо, ще й будівельний аферист. Наша редакція вже публікувала матеріали про злочини Свині Албанського у будівничій сфері у нашому місті  http://kotpartizanen.blogspot.com/2022/07/blog-post_8.html , але немає меж кримінальному падінню Свині. 

Воно настільки нагле, безпардонно-ненаситне, що пхає своє рило навіть туди, де мова йде безпосередньо про безпеку громадян, насамперед, дітей, і намагається нажитися, вкравши, на усьому, навіть на тому, що непогано лежить.

Узурпатор влади Свиня Албанський настіки примітивна свинюка, що навіть не вигадує нових методів крадійства. Наприклад, віддає бюджетні підряди без тендера своїм фірмам, роботи за бюджетні гроші виконують фірми Свинюкині, які не мають відповідних ліцензій, дозволів, кваліфікованих кадрів для виконання цих робіт. Бо мета і прагнення Свині не зробити роботу для громади якісно, а розікрасти виділені із бюджету гроші.

Тому набрані на вулиці бомжі, як це було у випадку із бомбосховищем у гімназії, видаються за кваліфікованих робітників фірми одіозного депутата Кузіна і його брата (сіцілійські брати Кузіньйо! коза, мать вашу за ногу, ностра!)

Ми вже писали про те, що на ремонт і облаштування 3 бомбосховищ Свинюка, руками міськади, списав 7 млн. грн. Так ось на 7 школу (гімназію) було списано 2,3 млн. грн. Заявлено це як поточний ремонт, тобто, (белим, красим!) Усе це не пройшло через "Прозоро", хоча мало би по закону пройти (ст. 191 ч. 5, від 7 до 12 років з конфіскацією майна!) Звичайно, Албанський відбріхувався, що провів процедуру через Прозоро, але проведена нашою редакцією перевірка встановила, що таки - ні. Що Свиня Албанський знову безсоромно і нагло збрехав і скоїв злочин.

Далі в бомбосховищі велися роботи, які виходять за рамки поточного ремонту і мають усі ознаки капітального! 

(Про це нашим читачам ми розповімо окремо, з детальною експертизою, і допоможе нам у цьому депутат В.Драгомарецький, який вже зробив запит і має намір подати заяву у правоохоронні органи, стосовно зловживань в.о. Свині. Думаємо, що депутат не має наміру ризикувати своєю репутацією задарма, і його звинувачення цілком обгрунтовані. Він досвідчений менеджер і господарник, на відміну від  порепаного бариги Свині Албанського)

Тобто, фірма Албанського, яка не має сертифікації на проведення таких робіт, не має доступу до категорії 3, не має відповідно підготовлених кадрів узяла гроші за проведення подібних робіт! І це не де-небудь! Не у якомусь помийочному магазині, чи в свинячому хліву, а у стратегічному об'єкті бомбосховищі!

Бомбосховище дуже специфічний інженерний об'єкт, і бомжі з вулиці не можуть відповідати за його побудову і облаштування!

Скоро Свиня ще почне заробляти на вебінарах для подільчан з приводу смакових якостей апельсинів! За бюджетні кошти, звичайно!

Коли ж у нашому місті закінчиться цей правовий нігілізм і корупційний беспредєл? Скільки воєн ще потрібно державі, аби ці свинюки сиділи в тюрмі?

Питання риторичне? 

Га, правоохоронна десантура?

І закінчити хочемо на ліричній ноті. Бо тільки наш відомий славетний земляк боєць Янгол (Олександр Ярошенко) вміє своїм нестандартним розумом і гнівним натхненням поєднати свиней і лірику:

"...Коли ж у січні помирає 

Свиня у славнім ритуалі,

Душа її не відлітає,

А жолуді шукає далі..."

Одразу уявляється Свиня Албанський, який у пеклі цілу вічність буде язиком злизувати із розпечених пателень пригорілі до них жолуді

Немає коментарів:

Дописати коментар