суботу, 24 вересня 2022 р.

Життя триває, точиться війна, Свиня краде і скоює злочини

31 серпня Подільська міська найчесніша рада виділила Свині Албанському 5 земельних ділянок під спорудження МАФів якраз безпосередньо впритул до його помийочного магазину "Імперідрал". (Про те, що магазин помийочний ми писали отут http://kotpartizanen.blogspot.com/2022/09/blog-post_12.html ) 5 ділянок по 30 кв.м. Загальною площою 150 кв.м.

Ну, здавалося, потрібно Свині біля супермаркету ще й 5 продуктових ларьків поставити, що ж зупиняти збоченця у його поривах. А може він там нижньою жіночою білизною із Парижу торгуватиме? Карден, Шанель, чи як там булгаківська Гєла казала? Чи армійськими трусами 68 розміру, вкраденими із польської гуманітарки? (А нє, з польської гуманітарки труси краде Ходючка!)

Та не усе так просто, як 2 (два) пальці обпісяти. Справа у тому, що вже два місяці, до оформлення оренди Свинячий Хвіст Албанський будує на цій землі капітальну споруду! Тобто, лоша ще в проекті у кобили, а циганча вже на ньому катається?

Виконуючий обов'язки мера Подільська незаконно захопив землю і будує щось на ній, а оформлює оренду на цю землю через 2 (два) місяці на сесії найчеснішої ради заднім числом, як каже його улюблена російська тележурналістка Симоньян! Який невгамовний спритник!

І яка може бути капітальна споруда, спитаєте ви, коли земля взята у міста в оренду під 5 (п'ять) ларьків із трусами?

Тож і плата там за оренду значно вища! Дуже значно! І оформлення для капітальної споруди триває набагато довший час, через безліч дозволів, процедур і комісій! У тому числі і київських! І оформлювати землю треба, і декларацію до ДАБІ подавати!

А те, що це будівництво капітальної споруди переконайтеся, любі, але надурені подільчани, самі:


Тобто, наш в.о. мера не наповнює міський бюджет, а розкрадає його? Не дотримується закону, а порушує його? 

І що найцікавіше, на цій землі не можна будувати, взагалі, нічого! Бо саме там проходить магістральна труба Подільськводоканалу, яка постачає питну воду усьому (найбільшому у місті!) мікрорайону Черьомушки! Багато бізнесменів у різні часи намагалися узяти цю землю в оренду під будівництво, але міська рада завжди усім відмовляла. А Албанському не відмовила. Може тому, що Албанський очолює Подільську міську раду?

Нє, Албанський "чесно" узяв в оренду під 5 кіосків. Але ж нагло будує капітальну споруду!

Та він же може лишити без питної води увесь мікрорайон, багато тисяч людей, лікарню, інші соціальні заклади! Як у Мариуполі! 

Так, виходить, Свиня Албанський - терорист?! Чи, принаймні, намагається ним стати?

Прагне влаштувати екологічну катастрофу у нашому рідному місті?

Так ось для чого його мама у селі Скорики Підволочинського району Тернопільської області ростила і викохувала ковбасою?

Ось для чого Албанський тайними стежками прокрадався у Подільськ?

Для створення екологічних катастроф у Подільську квіточка у Скориках розквітала?

Фальшива оренда, недотримання установчих процедур, несплата податків у міський і державний бюджет, порушення екологічних і санітарних норм... і для чого це робиться? Що ж там з такими злочинами і жертвами хоче побудувати Олег Свиня Албанський?

Шпиталь для поранених на триваючій російсько-українській війні українських воїнів? Готель для переселенців? Сиротинець?

Ну так, це ж найнеобхідніші під час війни установи. Так би зробив кожен патріот!

А хто вам, шановні читачі, сказав, що Свиня Албанський патріот?

Нє, на взятій в оренду по спрощеній процедурі під будівництво 5 тимчасових споруд землі, вкравши у держави Україна податки, наражаючи на небезпеку екологічної катастрофи мешканців міста виконуючий обов'язки мера Олег Свиня Албанський під час війни будує... барабанний дріб!... ресторан!

Користуючись тим, що під час війни більшість закладів подібного штибу у місті закрито, може і з його допомогою, він хоче загрести цей бізнес під себе і лупити з вас, подільчани, гроші і тут!

Ото, подільчани, наше місто наразі найбільше усього вимагає нового ресторану?

Мабуть, так. Албанський жеж мер, знає, що треба робити і подає нам усім приклад!

Але підопліка цієї беззаконної наглої історії не така вже й проста. І ми її вам, шановні читачі, зараз оповімо.

Під час війни Свиня Албанський вирішив подарувати своєму синові ресторан в місті Одеса. Вже і обладнання було дорогезне закуплене.

Але Одеса не Подільськ, там понти не проходять, і таких Свиней там вертіли на... вертелі. Словом, послали Албанського услід за російським кораблем, оборуточка не зрослась, нічого не вийшло. Синочка - без іграшки.

Але ж обладнання закуплене! Грошиків, на відміну від мешканців Подільська, що могли лишитися без води, цьому зайді шкода!

Ось Свиня і вирішив у воєнний час незаконно! збудувати ресторан!

Ресторан на незаконній землі, на трубі, на костях! Але із прилаштованим обладнанням.

Ресторан вірогідніше усього буде називатися "У Свині", або, за прикладом колишнього мера, "Хрюшь-ка!"

Як казав герой одного знаменитого фільму "Свиня же нищий! У него ничего нет! Квартира записана на жену, дача - на Майталу!" 

От тільки "Імперия холода", як фікція, оформлена на 20 императорских СПДешників! СПДешники - це порода дресированих свиней таких, не плутати з СДПУошниками шуфрича і медведчука.

А чому на СПДешників? А тому, що заробивши у минулому році 80 млн. грн, Свиня Албанський мав би сплатити державі Україна податків на 16 млн. грн, а, завдяки, тому, що увесь його бізнес оформлений на СПДшників, сплатив лише 455 тис. грн.

Отака арифметика. Отака мораль у нашого в.о. мера. 

То може депутати найчеснішої ради і правоохоронці найчесніших відділків, осередків та інших підрозділів нарешті звернуть пильну увагу на діяльність цієї злочинної особи?


Немає коментарів:

Дописати коментар