неділю, 11 вересня 2022 р.

Карма стукає під днищем авто!

От кажуть, не роби людям зла - і не будеш ти і твоя сім'я жити в страху і прокльонах.

Не будеш сіпатися від кожного стуку, що почув у салоні автомобіля підозрюючи вибухівку. 

Теорітично замінований недомаркет не буде тебе гнати зранку з теплої Олесі до спілкування із складськими пацюками, які теорітично можуть бути носіями вибухівки, і, взагалі, щось знають .

Як Десятников ночами ти не будеш примушувати свій січовий міхур терпіти до ранку, бо підозрюєш, що А.П.Іванов чекає тебе із сокирою біля туалету у твоїй квартирі в тіні холодильника.

Або, як Майтала, нишком проникати в своє житло через горище, заходячи в багатоповерхівку по Льва Толстого, 9 із іншого під'їзду.

Чи як Гарік Чорний пропонувати тіло своєї облізлої Галки не місцевим правоохоронцям, аби вони тебе не заклацнули в кайданки і не повели через усе місто копняками із табличкою на шиї  "Цей щур намагався обікрасти сім'ю загиблого українського воїна!". 

А от колишній недопрокурор Юрік Тіора пожинає плоди своєї злочинної діяльності вже зараз. Крім гематом від пенделєй, що надавали йому в Офісі Генпрокурора і в судах, він заробив ще манічку переслідування. На фото Тіора під час поїздки, почувши незрозумілий шум, схожий на роботу будильника у машині, зупинився і злякано оглядає машину на предмет пошуку вибухівки.

Юрець, то твоє гниле серце стукає і калатає від переляку!

Немає коментарів:

Дописати коментар