четвер, 1 вересня 2022 р.

Птеродактилі Одещини відкладають яйці!

Льошик Гончаренко, як відомо, по хлопчиках ходок! А от Міша Шмушкович, той по дівчатках шастає непідмитим... рилом! 

І, звичайно, робить широкі жести у бік своїх коханок, одеситок і провінціалок.

Бо якщо своїй дружині Лакєєвой Міша дарує велосипед і право наглядати за дітьми, то для коханок Міша не жаліє подарунків і почестей.

"Жена на лисапете,

Любовница в облсовете!"

Ось по якому принципу животіє ця убога скотиняка Міша Шмушкович.

Наприклад, нещодавно Міша організував для своєї коханки, уродженки Затишшя, яку Шмушкович зробив депутатом Одеської облради, малолітньої курочки Юлії Чухало подяку від голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева. За захист державного суверенітета і сумлінну працю на користь України! От скільки ця юна особа назахищала і напрацювала! Вундеркінд, йопт!


                                Сьогодні в клюбі будуть танці! А я прийшла в рожевих штанцях!

                                 Спробуй, як Юля! Вийми ліфчик, не знімаючи шкіряної куртки!

Сама ж Юляша скромно зауважила, що отримала Подяку від Комітета Верховної Ради! А про Мішині зусилля анічичирк...




                                                          Міша любить, коли я в образі "монашка"!

Отака у Міши Шмушковича широка душа для вузеньких пізд!


Але подібні широкі жести були б неможливі (бо хто Міша такий? звичайний сраколиз на посилках у порошенка!) без небезкорисливої допомоги представників владної партії у Одесі, а саме представника не самих інтелігентних соціальних прошарків Донбаса Гриші Діденка! (Отой, що із збудженними сосками на фото вручає Подяку курочці Юлії)

Шмушкович з Гончаренком давно і фундаментально прикупили Гришу і від 2019 року голова Одеської облради, представник партії "Слуга народу!", "за долю малую" віддано працює на партію "Єбануті Сектанти" (ЄС)

Чого тільки вартий його приїзд разом із Шмушковичем у Подільськ і тиск на керівництво Подільського району із вимогою призначити (незаконно обрати!) головою Подільської райради воровку і мародерку Софу Ходюк, представницю партії "ЄС"! Три дні Діденко вмовляв і погрожував подільському керівництву! І примусив депутатів від "Слуги народу!" у Подільській райраді голосувати за ставленицю Гончаренка-Шмушковича! 

Тож тепер наш район обкрадається на користь партії "Європейська Солідарність"! А міг би обкрадатися на користь партії "Слуга народу!" Відчуйте різницю!

Це та сама Софія Ходюк, яка з початку ескалації російсько-української війни (24.02.2022 року) купила собі два розкішних джипа "Тойота"! Одну машину собі, другу - своєму безробітному чоловіку.

І знову ж таки "бєзвозмездний" і бездонний на грамоти Гриша Діденко на урочистостях до Дня Незалежності України не забув нагородити подякою від голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики єесівку Софію Ходюк! Знову ж таки за  захист державного суверенітета і сумлінну працю на користь України! Хоча Софа з першого дня ескалації війни лише крала гуманітарку, мародерила район і незаконно збирала гроші з фермерів.

Охуїти, карусель! "Сам п’ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю". Пацюк до пацюка по пацюче!

Хлопці і дівчата, захисники і захисниці, воїни, за кого і за що ми воюємо? За Шмушковича, за Чухало, за Діденка, за Ходюк? За те, аби вони безкарно грабували нашу Державу під час війни і ще вручали собі за це нагороди?

Ми повернемося з війни голі босі, та ще й інвалідами - і побачимо їх, вшанованих, в орденах, при посадах і з величезними грошами в кишенях і офшорах.

Мабуть, ті, хто повернуться у трунах, вантажем 200, будуть щасливіші за живих, бо не бачитимуть цього блядства. 

Мертві, загиблі у бою!, сорому не мають. А нам буде соромно перед загиблими побратимами.

Смерть ворогам! 


Немає коментарів:

Дописати коментар