пʼятницю, 8 липня 2022 р.

Свиня під егідою унітазу!

Працівники нашої редакції тривалий час не могли зрозуміти: чому кацапські окупанти крадуть унітази у такій кількості. Але розслідуючи корупційні оборутки Свині Албанського ми зрозуміли відповідь на це неабияке питання.

Не тільки Албанський переймає манери і методи кацапських окупантів, але й окупанти дечому навчаються у Албанського.

Але по порядку. Відповідь наприкінці статті.

Є у Подільській міськраді непримітний депутат Кузін Володимир Володимирович. Тихенька сіра мишка. Звичайно, до обрання на посаду працював будівельником у Свині Албанського і так само, як і Албанський і його заступниха Людмила Задорожна, має лише середню освіту. Розумних і освічених у зграю Свині не беруть.

У міськраді Вова Кузін став членом депутатської комісії з ЖКГ. За своїми обовязками Вова має дивитись за недопущенням порушень в сфері будівництва. Ох-хо-хо, "тяжела и неказиста жизнь простого тракториста!" Але тут точніше буде сказати: поставили лиса курник стерегти!

Є у Вови рідний брат Сергій, який натомість працює директором в ТОВ Київбудінжиніринг (код 40681788) із статутним капіталом у 750 грн! Звертаємо увагу на потужність уставного капіталу цієї фірми, якою керують фокусники.

Із травня 2021 року (коли Албанський прийшов до влади!) вказана фірма починає вигравати тендери на ремонти і будівництва від Подільської міськради! , Вигравати поза конкуренцією. З ними Подільська міська рада укладає договори на проведення ремонтних робіт на загальну суму 5 229 514,00 грн! І це на 8 обєктах! І це за 5 місяців 2021 року! І це з фірмою, яка на свій статутний капітал може купити хіба що молоток!

Цікаво що раніше брати Кузіни в Подільську здали лише 3 об'єкти. Барабанний дріб! Ну, звичайно, магазини "Імперіал"! Які належать, ти ба, совпадєніє! Олегу Богдановичу Албанському, секретарю міськради і в.о. обов'язки мера. Узурпатору влади і бюджетних грошей.

Гарно напильнував В.В.Кузін за недопущенням порушень в сфері будівництва!

Також цікаво, Кузін Сергій Володимирович є засновником ГО "Зупинемо корупцію разом" (код 43670826) Це дуже схоже на те, як Ігор Чорний, відомий у районі "чорний лісоруб" заводив у район подібну ж конторку під назвою "Антирейдерський комітет" одеського тітушки  Яші Осташа, нібито для захисту незаконних вирубок лісів. Або створював під крильцем колишнього прокурора Олексія Галактіонова, дружбана нинішнього подільського прокурора-хабарника Серьожи Стадніка, конторки на кшталт "Оберіг" чи "Захист 2015" які сприяли його злочинній діяльності. Так і Кузіни - бджоли проти меду!

З тих пір як Свиня зайшов у владу то за 5 місяців фірма його співробітників Кузіних отримала договорів на 5,5 млн грн! По усіх контрактах ціни на роботи і матеріали завищені.

Наприклад, встановлення унітазу 6353 грн.! Як вам такі ціни?! І це без вартості самого унітазу.

Тепер розумієте, чому кацапські окупанти пиздять в Україні унітази? Вони зрозуміли, навчившись у Албанського, що встановлення унітазу то дуже вигідний і дорогий бізнес! І вирішили вдома, за прикладом Албанського таким чином підзаробити!

Але, не так сталося, як мріялося, бо за Албанського та "борців із корупцією" взялись невідомі партизани і поскаржились до КРУ.

Перевірка КРУ виявила купу порушень, зловживань і навіть відвертих злочинів.


Поки ще їм нарахували порушень на 1,5 млн. грн., але робота ведеться, матеріали, які прибувають, досліджуються.

Далі буде... безкінцевий жах для тих, хто розкрадає Державу Україна. Хто ослаблює воюючу країну

1 коментар:

  1. Велике дякую КРУ! - хтось же повинен контролювати бюджет громади, бо самі подільчани чи не хочуть, чи не вміють, чи бояться?

    ВідповістиВидалити