четвер, 5 липня 2018 р.

Біля Подільського району помічені десятки російських вантажівок зі зброєю!

У невизнаній республіці "Придністров'я" десятки вантажівок без номерних знаків перевозять зброю і боєприпаси у невідомі місця зі складу в селі Ковбасна.

Про це заявив глава парламенту Молдови Андріан Канду.

"Коли не дотримуються угоди, коли є рухи на зразок цього, ми розуміємо, в якій ситуації перебуваємо, коли говоримо про безпеку країни", – сказав Канду.

За його словами, всі спроби молдовських офіцерів з Об'єднаної місії дізнатися, що ж відбувається, були провальними. На думку глави парламенту Молдови, те, що відбувається в країні, – гібридна війна на рівні пропаганди і кібератак.

"Тому ми намагаємося знайти разом рішення. Ми вже намітили деякі рішення на регіональному рівні між Україною, Грузією і Республікою Молдова в галузі нашої співпраці", – додав Канду.

Від Котовських Партизанів: нагадаємо, село Ковбасна розташоване на самому кордоні з Подільським районом. В селі розташований найбільший в Європі склад озброєнь. Крім танків, БТР та САУ там у наявності велика кількість  установок РСЗВ, дальність яких дозволяє уражати навіть райцентр Подільськ. Величезна кількість вогнепальної зброї.







Нещодавно у Подільському районі були помічені хлопці у балаклавах. Їхнї особи так і не були встановлені правоохоронцями. Чи не отримають саме цю зброю ці невстановлені особи в балаклавах, які вільно переміщаються територією району? У нападах на місцевих мешканців невстановлені вже були помічені. А зброя, за свідченням розвідки Молдови, відбула у невідомому напрямі.

Сподіваємося, місцеві правоохоронці усвідомлюють усю небезпеку ситуації, що склалася, перебувають у тісному робочому контакті із представниками розвідки Республіки Молдава і контролюють територію району, дороги і кордон із невизнаним терористичним утворенням ПМР.

Ситуація ускладнюється тим, що нині при владі в Подільському районі знаходяться антиукраїнські сепаратисти, які не вважають Подільщину українською землею, а голова громади навіть веде інтенсивну торгівлю з країною-окупантом росією.

Є надія, що у разі військової заварухи, на допомогу нашим правоохоронцям, як і в 2014 році, прийдуть добровольці. Їх у районі чимало

Слава Україні! Смерть ворогам!

П.С. А осіб у балаклавах треба встановити.

https://24tv.ua/u_pridnistrovyi_vidbuvayutsya_divni_peremishhennya_zbroyi_ta_boyepripasiv__glava_parlamentu_moldovi_n994444

Немає коментарів:

Дописати коментар