пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Як шахрай Ігор Чорний розвів на бабки вірян Київського Патріархату!


Гарна церква чи не так?

Знаєте, де вона розташована?

В голові Ігоря Борисовича Чорного! І більш ніде!

Оголосивши на початку 2016 року, про свій намір побудувати церкву КП на Кодимцині піськоонер-злодюжка Гарік Чорний зареєстрував чергову ГО з патріотичною назвою, зібрав на майбутню церкву з людей гроші й розчинився з грошима в невідомому напрямі. Хоча ми знаємо, де він сховався. Під спідницею своєї дружини Галки.

Хай вас не бентежить ім'я автору посту: Тетяна Трубій - це один із фейкових акаунтів Багатоликого Ануса Ігоря Борисовича Чорного.

Це та сама особа на яку була оформлена фірма, яка взяла в Кодимському райноні землі під пасовище, влаштувала там виготовлення древесного вугілля в бочках і підпільно вирубувала середини Кодимських лісів, залишаючи дерева по краю.

І ще медальку від Київського Патріархату на цій темі вициганив:


Коли Котовська місцева прокуратура під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка це злочинне неподобство припинила і взяла Чорного за жопу, ця дівчинка з Миколаївщини розчинилася, як і Чорний в невідомому напрямі. Правда, до того, встигла погуляти по ресторанах Подільська з колишнім начальником слідства Подільського ВП тигрёнком Шорісом. Навіть переспати з ним устигла, про що, ми впевнені дружина Шоріса не знає. От такий оригінальний хабар натурою!

Ну це краще аніж аби вона від свого імені сиділа в інеті, а Чорний обслуговував сексуально Шоріса!

А так усе в шоколаді: Таня смокче, Шоріс на савранських фронтах, Чорний рахує гроші обкрадених кодимчан.

Але наші побратими з одеського "Оберігу" пообіцяли цю справу довести до кінця, і падлюка Чорний, разом з продажними мєнтами, ще буде відповідати і за знищення кодимських лісів і за пограбованих на афері з церквою КП людей!

1 коментар: