вівторок, 3 липня 2018 р.

Розводять...

Вони заявляють, що ДБР остаточно візьме на себе функцію досудового слідства від прокуратури. Бля... Благими намірами... І непрофесійними ідіотами. Вимощена дорога...

Ви уявляєте, що таке чесний прокурор у місті чи в області?

Це означає, що усі правоохоронці намагатимуться працювати чисто, ще й будуть підганятися копняками прокурора.

Це означає, що незаконних дозволів на незаконні дії правоохоронці не отримуватимуть, навіть якщо захочуть розібратися із сусідом по дачі.

Це озачає, що прокурор охоронятиме правоохоронців від незаконного тиску бізнесу і корумпованої влади, і битиме по руках за спокуси у вигляді грошей на старість.

Це означає, що він організує роботу прокуратури за прямим призначенням, а, відповідно, і усіх інших правоохоронних органів.

Це означає, що він контролює, аби нечестність і корупція не пішла метастазами по хтивих органах.

Давайте позбавимо прокурора цих функцій і можливостей і побачимо, який корупційний бардак і беспрєдєл охопить суспільство!

Не існує колективного розуму і чесності. Існує розум і чесність особистості. І воля особистості.

Звичайно, злочинні прокурори, на кшталт Галактіонова чи Тіори, будуть переслідувати зовсім інші цілі, розбещувати правоохоронців і суспільство покровительством криміналу, якщо опиняться в прокуратурі і отримають права.

Але позбавити суспільство останього шансу на справедливість, яке може беззаперечно забезпечити прокуратура і чесний прокурор, то більша біда, аніж шахраї, що проникли в прокуратуру. Шахраїв, поміж чесних хлопців, можна вивести дихлофосом і відповідними репресіями, віру людей у справедливість можна забезпечити тільки чесними хлопцями. В прокуратурі.

Навіщо бардак через безправ'я і неміч?

Немає коментарів:

Дописати коментар