середу, 25 липня 2018 р.

Оголошується флешмоб проти безпрєдєлу і свавілля поліції!

Колись на Західній Україні водій маршрутки по безпрєдєлу відмовився безкоштовно вести АТОшника. На наступний день в його маршрутку зайшли двадцять добровольців, і він півдня возив їх безкоштовно п'ять кругів по маршруту. Мовчки і сумлінно. І абсолютно, абсолютно бєзвозмєздно!.

Ми, Котовські Партизани, пропонуємо подільчанам влаштувати подібний флешмоб проти свавілля і безпрєдєла Подільської поліції.



Подільчани мають зібратися біля ганку Подільського відділку поліції та одночасно закурити. Цигарковий дим, вдихнутий біля Подільского відділку поліції, вдвічі солодший за звичайний!

Закликаємо до цієї акції! Про дату проведення буде оголошено додатково! Час буде зручний для усіх! Цигарки видаватимуться безкоштовно! Тепла дружня бесіда за курінням гарантована! Гарний настрій теж. Хіба може бути поганий настрій, коли громада організовано протистоїть злочинним поліцаям?

Побачимо, чи спроможні вони зіпсувати собі статистику такою кількістю адмінпротоколів? Чи зможуть вони фізично їх написати? Чи знайдуть стільки свідків, які впишуться за ментів проти громади? Як їм сподобається розголос на усю країну про такий унікальний флешмоб?

Працівники Подільської поліції продовжують ставитися до містян, як до худоби! Прикладів цьому безліч. Цьому треба покласти край!

П.С.  Плакати "Буляндра - попонар!" кожен може виготовити власноруч

6 коментарів:

  1. попонар - це значить його попу треба на нари?

    ВідповістиВидалити
  2. Да он пидар колхозный этот Гандрабурда! Его Гаца за яйца из Ананьева притащил.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не Гаца, а Чорний, він усіх ананьївських намагався в подільськ перетягнути: тищенко, буляндра, гаца тощо

      Видалити
  3. Менты обнаглели!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити