неділю, 8 липня 2018 р.

Команда Олексія Гончаренка! Майбутнього кандидата в депутати ВР по нашому округу

Знайомтесь, подільчанин Олександр Таранюк. Підкорює висоти високої моди.

Його можна впізнати на відео навіть під гримом. Природну елегантність, граціозність і витонченість Сашиного смаку не приховаєш.

Колись Саша Таранюк офіційно пропонував факультативно  вчити подільських хлопців-школярів "дєфілірованію". Слово "факультативно" хлопців  налякало і вони втекли, хоча Таранюк й запевняв, що "дєфілірованіє" дуже важливий для справжніх пацанів предмет.

Оце, мабуть, по цій методичці Таранюк і хотів подільських школярів навчати.


Найцікавіше те, що в Подільську Олександр Таранюк представляє депутата Верховної Ради від БПП Олексія Гончаренка. Таранюк є не тільки кореспондентом телеканалу "Думская.ТВ", що належить Олексію Гончаренкові, але є й довіреним аніматором Льошика у місті Подільськ.

Отаким чином депутат ВР Олексій Гончаренко бачить культурний розвиток і естетичне виховання підростаючого покоління подільчан. (А деякі телепні ще на безобідного, на тлі Льошика, Ляшка гонять!) Отакі видовища чекають подільчан в разі перемоги на виборах Олексія Гончаренка.

До слова, Таранюк, як і Гончаренко, є поборником "русского язика", георгієвської стрічки, "дєді воєвалі" та іншого набору збочень.

Кокс і Таранька знайшли одне одного, сміються люди в Подільську!

Якщо так піде далі, то Сашуня навчить Льошика носити кокошнік.

Хліба вони людям не дадуть, задискують врожай, але видовища вони усім забезпечать. Щоправда, на свій, нетрадиційний, смак...

1 коментар: