понеділок, 2 липня 2018 р.

Що відбувається на малій Батьківщині?

Мер Іванов, на радощах що загальна увага зосереджена на війні болгарів з фермерами, продовжує тихим сапом грабувати місто.

Болгари труять врожаї фермерів хімікатами з літачка.

Фермери ведуть себе як тєрпіли, й половина з них вже продалася й здалася в полон болгарам.

Льошик Кокс-Гончаренко зрозумів, що вибори по округу йому не виграти, навіть у Подільському районі не буде забезпечений результат, шукає кому би продати округ і напарити на гроші "лоха".

Пітак хоче чкурнути на посаду голови райдержадміністрації Татарбунарського району, аби мати змогу робити й далі політичну карьєру. Вони з батечком вирішили, що подальша штрейхбрехерська й саботажна діяльність на теренах Подільського району поставить хрест на політичних амбіціях молодого Русланчіка Пітака, в які батько так довго фінансово вкладався.

Тупа Пізда остаточно втратила залишки глузду і вимагає від підлеглих клятву на крові, що коли її притягнуть до суду по корупції, вони підуть свідчити на її користь. Суди невдовзі.

Бабі Маші запрошені Нацдружини запропонували поїсти української земельки, від чого вона відмовилася, сказавши, що не здолає купу вивалену перед нею, і, взагалі, вона не Ляшко.

Валерій Васильович намагається за допомогою сексуальних пригод з молодими дівчатами вийти із під впливу чар Тупої Пізди, але це йому поки не вдається. Хоча дівчата залишаються задоволеними. А ми вітаємо Васильовича із другою молодістю. Козакувати ніколи не пізно й ніколи не соромно.

Шмушкович лаштує собі майбутнє в Україні, бо в Ізраїлі, як виявилося, його не чекають. Став договорабельним.

Про обісравшогося вщент і в штани Іудушку і зека Паламарчука сказати немає чого, окрім того, що на фото:


Правоохоронці, потихеньку оговтуючись, почали заводити справи на болгарів.

Тєрпіли-фермери не розуміють, що навіть відбившись від болгарів, вони ніхуя не вирішать свої проблеми.

На землі, які вони обробляють, завжди будуть зазіхати. Сьогодні - болгари, завтра - інші.

Їм треба завести систему, яка б охороняла їхній бізнес та їхні інтереси, а не кидати тисячі доларів пройдисвітам Бубнову і Десятникову, які їх розводять. Цим пройдисвітам не потрібно закінчення війни між фермерами і болгарами, бо поки війна точиться, Бубнов і Десятников отримують гроші.

А про дружні зв'язки спермного брата Бубнова Гаріка Чорного із Пітаком-молодшим і Пітаком-старшим не знає лише сліпий. Ото буде мєнт Бубнов працювати проти мєнта Чорного заради любові до фермерів.

За наявною у редакції КП інформацією, частину земель по Подільському району почав прикуповувати Князь Хачатрян. Земля завжди в ціні і фермерів чекає нова війна. З їхніми улюбленими опоблоківцями. Які скоро так само, як болгари, віджиматимуть у них землю.

Але наближення виборів може змінити ситуацію кардинально. Як і грошові потоки.

Реально найбільший електоральний рейтинг наразі в окрузі має Михайло Дмитрович Лазоренко.

Не помічений у брудних скандалах, і з репутацією господарника, державника й патріота. Що нині, як виявилося, затребувано в електоральних симпатіях.

Але можливий ривок Володимира Олександровича Осіпова. Його електоральні перспективи знов високі. Це, насамперед, Подільськ і Подільський район. Олександрич вів себе у останніх подіях як порядна людина й охоронець прав місцевих мешканців. Що далося взнаки.

Шанси Сергія Мазура та інших "молодих" шахраюг залишаються низькими.

На жаль, Вадим Козачок, який мав найреальніші шанси, політичні амбіції втратив і затребуваний зараз як високопрофесійний менеджер. Побажаємо йому удачі й поважатимемо його вибір.

Ми усі розуміємо, що ані Порошенко, ані Тимошенко шансів на наступне президенство не мають, тож будуть кардинальні зміни, які торкнуться нашої малої Батьківшини електричним дотиком.

Тополі чекають, осики гостряться

3 коментарі:

  1. Чёрный, Бубнов, Десятников реально работают на болгар (((

    ВідповістиВидалити
  2. Фермери тупі уроди. Поки Сінько був, вони були героями, а зараз обісралися. Тільки Танасевський і Якубенко воюють. Сінька треба повертати. Він лад наведе.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень точный анализ того, что происходит у нас. Спасибо.

    ВідповістиВидалити