понеділок, 2 липня 2018 р.

Смішні долі ідіотів. Бог дає можливість вчинити злочини злочинцям до кінця

Коли Банан Саакшвілі прийшов до влади й зіпсував нарешті стосунки із Льошиком Гончаренком, бо підарчонок хотів керувати гордим горним орлом, Банан поставив вимогу своєї великої праці президенту: Льошика зтерти в пил - і далі разом воюємо проти Авакова-Яценюка, і президент погодився.

Льошик, обісравшись, прибіг в кабінет Саакашвілі і встав перед ним на коліна. На колінах, повзавши, казав: прости, буду покірною тваринкою за долю малую, забуду про амбіції.


Як колись перед Гурвіцом.

Пихатий грузин Саакашвілі відчув на серці приємне тепло: що оцей слимак може зробити мені на зле? Він може тільки ноги цілувати, як зараз.

Але Льошик, вимоливши прощення, знищив Саакашвілі як два пальці обісцяти.

Тобто, якби тупий в українських реаліях Саак довів справу до кінця, то не було б болгарської окупаціїї Подільського району під проводом Льошика, не було б розрубаних голів фермерів, не було б Іудушки Паламарчука.

Льошик би у Ризі просив би в батька лати на морозиво, радів з того що втік і живий і без травм, і ніякі справи по болгарській окупації не планував.


Достатньо було не замилуватися Сааку облизуванням його туфлі.

Українські націоналісти - хлопці безжальні, і ворогів завжди добивають

П.С. Про зв'язки Льошика з Гурвіцем у наступних публікаціях

3 коментарі:

  1. Падлюка конченная этот Гончаренко! Мразь!

    ВідповістиВидалити
  2. Папу губошлепа звали Петрохуй. Значит, Гончаренко Губошлеп Петрохуевич. С таким именем можно стать депутатом не по спискам ?

    ВідповістиВидалити