вівторок, 3 липня 2018 р.

За злочинами стирчать вуха відомої у районі агрофірми

Римське право вчить нас, що головне в розслідуванні злочину з'ясувати: кому вигідно? Шукай, кому вигідно.

Епідемія хімічного знищення врожаїв фермерів та пайщиків, що самі обробляють свої земельні паї, прокотилася по Подільському району.

Невідомий загадковий безпілотник, дуже схожий на той, яким раніш хизувався Руслан Іванович Пітак, літає над посівами й розсіває смугами на них хімічну речовину, від яких посіяні сільськогосподарські рослини сгорають (чорніють і жухнуть)

Кладе хімічну речовину безпілотник на посіви дуже влучно, і виключно на поля тих фермерів та пайщиків, які мають проблеми чи конфлікти із фірмою "Дружба народів", що належить депутату Одеської обласної ради Сергію Паращенку, близькому другу і партнеру по бізнесам панів Руслана та Івана Пітака, Олексія Гончаренка та Михайла Шмушковича.

Жоден соняшник чи кукурудза на полях "Дружби народів", що оточують постраждалі поля, не постраждав. Як у тих фільмах за участю тварин.

Жодна капля шкідливої вбивчої хімії не впала на щільні поля фірми "Дружба народів".

Тепер кому вигідно, і чому ми вбачаємо, що тут, за цими злочинами, стирчать вуха фірми "Дружба народів.

Постаждали паї місцевих мешканців Олександра Скудила та Дмитра Бантоша, які відмовилися здавати в оренду свої паї фірмі "Дружба народів" по кабально низьких цінах. І вирішили самі на них виростити і продати врожай.




Розрахунок на те, що вони понесуть збитки, і не будуть мати можливості на наступний рік закупити посівні семена та оплатити роботу техніки, і, таким чином, будуть змушені на наступний рік віддати свої поля в оренду "Дружбі народів" проглядається явно і в якості основної версії для журналістського розлідування.

Сподіваємося, й для розслідування правоохоронців.

Фермер Сергій Дунєв виграв аукціон й орендував землі, на які претендувала й "Дружба народів". Мотив помсти та нанесення збитків конкуренту теж очевидний.

Постраждали ще й інші фермери й пайщики, що відмовилися співробітничати із "Дружбою народів".

А загадковий безпілотник продовжує дивним курсом облітати землі фірми "Дружба народів" і знищувати врожаї та довкілля на ділянках їхніх  конкурентів.

Тут, як кажуть, один раз може бути випадковість, два рази то вже тенденція, три рази - закономірність і злочинний умисел.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ звертається до усіх мешканців Подільська і Подільського району: якщо ви побачите цей загадковий безпілотник - прохання зафіксувати його на фото і відео, і, по можливості, прослідкувати його шлях до рідних пенатів і власників.

За будь-яку інформацію і редакція і правоохоронці будуть вам вдячні. Так само як і постраждалі хазяї посівів.

А головне, треба зупинити той терор, що розв'язали прибульці із Арцизського району проти місцевих мешканців і нашої природи. Які хочуть повернути наш район у звичні для них"бандитські" дев'яності...

А також треба відправити на політичну пенсію панів Гончаренка, Шмушковича, Пітака й Паращенка, покровителів бандитського "безпрєдєла"

4 коментарі:

  1. Доказать злодеяние очень просто. Достаточно свидетельских показаний двух человек, которые видели летательный аппарат. В совокупности с экспертизой пострадавшей кукурузы, этого будет достаточно для возбуждения двух производств: уголовного и хозяйственного. Пострадавшим фермерам можно уже вообще не работать. Эта "Дружба народов" будет их пожизненно содержать, но при правильной постановке вопроса. Но. Есть одно " НО" проблема в том, что весь бизнес делится на мзду платящих и мзду берущих. Сомневаюсь, что пострадавшие фермеры не платили мзду и таким образом не были фигурантами злодеяний в прошлом. Смогут ли они отстаивать свою правоту в моральном смысле этого слова
    ? Вот в чем вопрос !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Отвечу на последние два предложения, - не платили и совесть и мораль чиста.

    ВідповістиВидалити
  3. Согласен с тем, что не платили. Но мзду давали мзду доящим.вся современная власть и бизнес построены на фундаменте мзды. Прошу не путать со святой писькой Котовском Пугачевой.

    ВідповістиВидалити
  4. Если бы фермеры не мздели ( мзду не платили) , то они бы и самолёт расстреляли из охотничьего ничьих ружей, и этих уродов в масках. И ничего бы им не было. Они бы защита шали свою частную собственность. Но их собственность построена на мзде , к сожалению. Поэтому они и мздят в прямом и переносном смысле этого слова.

    ВідповістиВидалити