четвер, 8 грудня 2016 р.

Чудеса неймовірного холуйства у виконанні подільських поліцейських!

Прямо перед приїздом генерала Головіна до Подільська Анатолій Конєвщинський повісив у своєму кабінеті два портрети: міністра Авакова і генерала Головіна. (До того в кабінеті з фотографій у нього були лише порнографічні карти у тумбочці)

Портрет Авакова Конєвщинський повісив у куточку, а Головіна прямо навпроти дверей. Двері під час візиту у відділок були увесь час навстіж відчинені, аби Головін і та ті, хто з ним приїхав, бачили фотографію на стінці. Цирк поїхав, клоуни лишилися...

Сміх і гріх...

Йолоп Конєвщинський вважає не тільки подільчан бидлом, але й своє керівництво ідіотами, розраховуючи таким холуйським чином сподобатися начальству і уникнути заслуженого покарання.

Але показове сраколизтво не врятувало запопадливого Толіка-Ноліка, він був відсторонений від виконання службових обов'язків, проти нього розпочата службова перевірка по декількох епізодах.

Конєвщинський, цепний пес режиму Януковича, так і не зрозумів, що до влади в Україні приходять нові модернові люди, що правила гри змінюються, він розраховує, спить і бачить, що усе повернеться назад, що начальство можна буде й надалі підкупати відкатами і сраколизтвом у звичний манер.

Рептілоїд Конєвщинський не розуміє наскільки бридкими та осоружними виглядають його потуги прижитися у Національній поліції. Не дав Бог розуму, а хитрожопість на цей раз не допомогла.

Ларі відерчі, Толя!

2 коментарі: