середу, 8 червня 2016 р.

Мусора на пенсии. Жесть! Відео

Бадьорі "слєгка пріувядшиє" мєнти-пенсіонери Подільська, відстоюючи своє право на шмат громадського пирога, запевняють нас, що вони патріоти, які дбають виключно про громадський інтерес і нюхають виключно кульбабки.

Також вони, виявляється, професійні висококласні менеджери, які ніколи не крали і завжди дбали про державну кишеню.

Вони хочуть переконати нас, що у такій наскрізь корумпованій правоохоронній структурі, як міліція, де усі посади виключно купуються, без кришування якою були б неможливі усі незаконні злочинні бізнеси у місті, могли вирости й окріпнути до золотого пенсійного віку світлі душі, радєтєлі виключно про громадське благо!

Старі системні бджоли раптом чарівним чином перетворилися на ворогів корупційного меду.

Чому ж не відстоювали права громадян обіймаючи державні посади, а згадали про них лише зараз, коли позбавилися доступу до кормушки?


Чому прикривали усіляку провладну наволоч і переслідували за часи кучми-ющенка-януковича громадських активістів, а зараз, невинно кліпаючи очима, що ніц не помічали раніше, волаєте про громадянські права?

Чому користувалися усіма вигодами злочинної системи, а коли вона рухнула намагаєтеся очолити нову й перетворити її знову на злочинну?!

Бо ви інакше не вмієте, не навчені! І ваш "високий професіоналізм" - то лише вміння красти у рамках старої системи, апологетами якої ви були, є і будете!!!

Тому, ми, Котовські Партизани, враховуючи небезпеку захоплення влади такими ось "діячами", вовками в овечій шкурі, продовжуємо наближати НВР , яка дасть рішучу відсіч спробам ворів та корупціонерів під виглядом респектабельних дядьків і тіток захопити владу у нашій рідній Ненці-Україні.

Реванш старої влади не пройде! Не за це наші побратими гинули на фронті!

Котовський Партизан Душа Лісника, ландшафтний дізайнер у ЦСО

Немає коментарів:

Дописати коментар