четвер, 16 червня 2016 р.

Пропіздон жопоблоківцям в Одесі. Синько курить на лаврах

Після програнної битви за майбутню спадщину Іванова Анатолія Павловича (відсторонення Власюк від синекурної владної посади та кормушки) Коля-Енурез викликав в Одесу усі могутні дупи жопоблоківців із Подільська.

Звичайно, енурезник бігав по кабінету, як навіжений фюрер по бункеру, і волав, що вони усі засранці, бо просрали перемогу і тепер Колю-спиздика ніхто у Подільську не любить.

Особливо дісталося подільським депутатам облради від Жопоблоку, бо то сфера їх барижної відповідальності, вони мали курирувати порядок і пасти електоральних овець.

Похнюплені Осіпов, Стреля, Бубнов мовчали, засунувши язика у партквиток, пекли раків, як батьки двієчників на батьківських зборах у школі. Власівка тиснулася до Скорика, демонструючи відданість і дівочу політичну незайманість.


І тільки пан Синько торжествував. Ані крапельки не знітившись, він сам перейшов у наступ і почав крити матом усіх присутніх, заявивши, що вони - лохи і бундючні невігласи, і треба було Одесі не зв'язуватися із лузерами, а робити ставку на нього, єдиного, хто може у реальних умовах і ситуації усе "порішати".

Ошелешені лузери почали подумки підраховувати втрати грошових потоків і милості Колі-енурезника, і одразу склали заколот і змову проти Синька. Не у спромозі довести свою інтелектуальну та менеджерську перевагу, вони майже безпідставно звинувачують Синька у праці на Матвея, розпускають ці плітки як отруєних зміюк, та спланували кілька вкидів компроматів через поки ще прокурора на нього. Ну й плюс пару схем йому поламати.

До речі, саме звинувачення у подвійності гри і підлих інтригах та наїздах через прокурора Галактіонова і було кинуто Синьком у якості головного аргумента в обличчя своїм "заклятим друзям" у присутності Колі-енурезника.

Хитрожопий Коля, звичайно, зробив великі очі, нібито він про це нічого не чув, і вкрай обурений партійною зрадою і інтригами.

Словом, жопоблок, як справжнє кубло й надалі пахне навозом. Але запах нафталіну із комори вже починає перебивати фірмовий запах цієї політичної банди.

Немає коментарів:

Дописати коментар