вівторок, 7 червня 2016 р.

В Подільську реалізовується російський сценарій!

В Ананьєві головний патріот - мєнт, в Подільську головний патріот - прокурор. Про це нам розповідають депутати дуже "патріотичного" Жопоблоку! Здуріти!

У березні 2014 року група товаришів вже провела кумедну акцію: "Прокурор з народом!". Бадьоро вони тоді крокували прокурорським кабінетом і вулицями міста, а прокурор Олексій Галактіонов квітнув у їхніх обіймах наче мак. Жопоблоківці нічого нового не вигадали і влаштували шоу "Прокурор - патріот"!

Але у цій піар-забавці, розрахованій на начальство Галактіонова, стирчать вуха більш серьйозної небезпеки.



Як колись у росії до влади прийшли колишні кадебісти, так зараз у Подільську до влади рвуться колишні мєнти. Звичайно, за прямої та безпосередньої підтримки й керівництва Жопоблока.

"Приувядшиє мєнти" стали фактично авангардом, бойовим загоном, Подільського осередку Жопоблоку.

Зрозуміло, що Галактіонов та Тищенко - це одна команда. Після теріторіально-адміністративної реформи саме очільник Подільської Нацполіції стане головним поліцейським округу.

Маючи у своєму розпорядженні "кишенькових" прокурура й очільника поліції, Жопоблок легко захопить владу в Подільському окрузі.

Й на ключових посадах опиняться "приувядшиє мєнти" з вищою освітою. І виключно "сєпарськими" настроями.

Воно нам треба?!!!

П.С. Якщо хтось думає, що зможе керувати цією "приувядшею стихією" на благо держави, то він сильно помиляється і грає в дуже небезпечні ігри.

Це лихо має бути виключно тихим, працювати на городі й бавити онуків. Бо країна, де до влади рвуться пенсіонери, приречена на занепад!!!

https://www.youtube.com/watch?v=UHbTcEWbGQM

Немає коментарів:

Дописати коментар